آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۵۳۶
رئيس دانشگاه پيام نور فارس:

بسیج اساتید فرامین رهبری را عملياتي كند

رئيس دانشگاه پيام نور فارس گفت:  بسيج اساتيد بايد فرامين و سياستگذاري هايي كه مقام معظم رهبري تببين مي فرمايند، را عملياتي كند.

به گزارش گروه سیاسی «شبکه خبر دانشجو»، روز گذشته به مناسبت بزرگداشت هفته بسيج، گردهمايي اساتيد بسيجي دانشگاه پيام نور استان فارس با محوريت بررسي قانون هدفمند كردن يارانه ها در دانشگاه پيام نور شيراز برگزار شد.

 

دكتر عليرضا موغلي در ابتداي اين برنامه بسيج اساتيد را مركز ثقل نخبگان دانست و گفت: خطير بودن نقش اساتيد بسيجي از سوي ديگر به اين دليل است كه اين قشر نقش ارزنده اي در تعليم و تربيت ايفا مي كند.

رئیس بسیج اساتید دانشگاه پیام نور فارس  همچنين با اشاره به ضريب تاثير اساتيد بسيجي در توسعه كشور گفت: هم اكنون بيش از 507 بسيجي در 37 كانون بسيج اساتيد مراكز و واحدهاي دانشگاه پيام نور استان فارس عضو هستند كه بايد تعداد اين كانونها به تعداد مراكز يعني 42 كانون برسد.

  

وي با تاكيد بر اينكه هم اكنون با وجود ساختارهاي به وجود آمده اقشار مختلف بسيجي بايد بيش از پيش نقش ايفا كنند ياد آور شد: در راستاي توسعه طرحهاي تحقيقاتي و نقش بهتر اساتيد بسيجي در توسعه علمي پژوهشكده دانشگاه پيام نور شيراز به عنوان دومين پژوهشكده دانشگاه پيام نور كشور در شوراي دانشگاه مصوب شده است كه تا يك سال آينده اعتبار آن نيز تامين خواهد شد.

 

رئيس دانشگاه پيام نور فارس با اشاره به نقش اساتيد در تبيين و تشريح مزايا و محاسن هدفمند كردن يارانه ها اظهار داشت: هم اكنون اساتيد در معرض سوالات دانشجويان قرار دارند كه بايد به درستي براي آنان روشن كنند.

  

موغلي افزود: بسيج اساتيد بايد فرامين و سياستگذاري هايي كه مقام معظم رهبري تببين مي فرمايند را عملياتي كنند.

  

دکتر جاجرمی زاده، سرپرست دانشگاه پيام نور شيراز نيز در ادامه اين مراسم ضمن گراميداشت هفته بسيج ظرفيت اين نهاد مردمي را متناسب با حفظ نظام اسلامي دانست و گفت: بسيج وابسته به گروه يا سليقه خاصي نيست و در جهت رشد،پيشرفت وتوسعه گام بر مي دارد.

  

وي همچنين با اشاره به اينكه بايد تلاش كنيم نزديك به ائمه و الگوهاي بزرگ بشريت حركت كنيم افزود:بايد كمك كنيم تا در عرصه فعاليت دانشگاهي وعلمي موفق وسربلند باشيم.

 

دكتر علي رومي، عضو پژوهشكده خانواده دانشگاه شهيد بهشتي و محقق حوزه اقتصاد خانواده نيز در اين مراسم با تشريح مزاياي هدفمند كردن يارانه ها از سوي دولت سهيم شدن خانواده ها در مديريت اقتصادي كشور را مهمترين مولفه اين طرح دانست و گفت: بايد از رويكرد خانواده مصرفي كه در دنياي غرب ترويج شده و به آن دامن زده شده است دور شده و به رويكرد خانواده مولد كه موتور محركه پيشرفت در هر جامعه اي است تاكيد كنيم.

  

وي افزود: در رويكرد خانواده مولد، منابع جامعه از خانواده عبور مي كند و تبديل به رشد و پيشرفت در كشور مي شود.

  

رومی شاخصه هاي خانواده مولد را مطلوبيت هزينه،مصرف بهينه،مصرف كاركردي، مولد بودن ومجاز بودن دانست و تاكيد كرد: در نظام يارانه اي كه تاكنون در كشور وجود داشت بسياري از هزينه هايي كه خانواده ها مصرف مي كردند به دليل غير ضروري بودن در اقتصاد تحت عنوان هزينه هاي فساد مطرح مي شود.

 

وی ضمن اشاره به بخش هايي از سخنان امام خميني (ره) درخصوص بسيج  كه فرمودند؛ «قضیه بسیج، همان مساله ای است كه در صدر اسلام بوده و این مساله جدید نیست، در اسلام سابقه داشته است و چون مقصد ما اسلام است»، گفت: فعاليت هايي كه از سوي بسيج انجام شده در همه عرصه ها موفقيت آميز بوده است./انتهاي پيام/ 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار