کد خبر:۱۰۲۵۵۸۲
سخنگوی وزارت بهداشت:

پنج برابر دولت قبل واکسن خریدیم/ خرید ۱۱۰ میلیون دُز واکسن خارجی در دولت سابق صحت ندارد

بنا به اعلام سخنگوی وزارت بهداشت، آمار‌های خلاف واقعی از قبیل خرید ۱۱۰ میلیون دُز واکسن خارجی کرونا در دولت دوازدهم که در برخی محافل سیاسی مورد ادعا قرارگرفته، به هیچ عنوان صحت ندارد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پدرام پاک آیین، با اعلام این مطلب گفت: تعداد ثبت سفارش واکسن کرونا تا قبل از ۱۴ مردادماه ۱۴۰۰ و تشکیل دولت سیزدهم تنها ۲۶ میلیون و ۵۲۴ هزار و ۶۱۰ دُز واکسن بوده است. این در حالی است که پس از ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ و با تشکیل دولت سیزدهم ۱۳۵ میلیون و ۴۷۵ هزار و ۳۹۰ دُز واکسن ثبت سفارش شد که این رقم با رقم ثبت سفارش دولت دوازدهم فاصله زیادی را نشان می‌دهد.

 پدرام پاک آیین با بیان این که تعداد کل واکسن وارد شده قبل از تشکیل دولت سیزدهم در ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ فقط ۱۸ میلیون و ۷۵۴ هزار و ۶۱۰ دز واکسن بوده است، افزود: این در حالی است که جمع کل واردات واکسن بعد از ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ و در دولت سیزدهم به رقم ۱۴۳ میلیون و ۲۴۵ هزارو ۳۹۰ دز واکسن رسیده است.

وی با اشاره به روز‌های پایان کار دولت دوازدهم ادامه داد: در آن ایام  روزانه ۵۰ هزار مبتلا، ۱۸ هزار بستری، ۸ هزار مریض بدحال و بیش از  ۷۰۰ نفر مرگ و میر  روزانه بر اثر کرونا وجود داشت.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: در  دولت سیزدهم واکسیناسیون سراسری و همگانی کرونا به میزان ۱۵۳ میلیون دوز  صورت گرفت و در نتیجه آن آمار روزانه جانباختگان کرونا از ۷۰۰ نفر در زمان تحویل دولت سیزدهم به تک رقمی و در مقاطعی به  صفر  رسید و همچنین تعداد استان‌های پرخطر این بیماری از ۲۸ استان در مقطع تحویل دولت سیزدهم به صفر گرایید.

پاک آیین افزود: میزان توزیع واکسن تا ۱۴ مرداد سال گذشته در دانشگاه‌های علوم پزشکی، ۲۰ میلیون و ۵۷۰ هزار و ۸۰۷ دُز و تا ۱۴ مرداد امسال، ۱۸۸ میلیون و ۱۰۹ هزار و ۴۷۹ دُز بوده است. از سوی دیگر، سال قبل این موقع حدود ۱۴ درصد جمعیت واکسینه شده بودند، ولی در حال حاضر ۷۷ درصد کل جمعیت واکسن دریافت کرده‌اند.

به گفته این مقام مسئول در وزارت بهداشت حمایت از تولید ۶ واکسن داخلی از دیگر اقداماتی بود که در دولت سیزدهم انجام شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار