آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۵۶۹۷

طرح‌های امنیتی ویژه تامین امنیت زائران امام حسین (ع) در روز عاشوراء

منابع عراقی از طرح‌های امنیتی ویژه تامین امنیت مراسم روز عاشورای حسینی خبر دادند.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری حسین امیرعبداللهیان در صفحه اینستاگرام خود نوشت: روز گذشته علاوه بر گفتگو با وزیر امور خارجه قطر و دبیر کل سازمان ملل، با وزرای خارجه سوریه و لبنان نیز در خصوص تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه به صورت تلفنی گفتگو کردم.
‌‎
دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران در رایزنی با متحدین و همسایگان ضمن محکوم کردن جنایت رژیم صهیونیستی همواره از مقاومت فعال که مانع از خباثت اشغالگران خواهد شد دفاع خواهد کرد.
‌‎
ما معتقدیم آن‌ها که روزی به دنبال گستراندن جنایتشان از بحر تا نهر بودند امروز در انزوای کامل به دور خود دیوار کشیده‌اند و هر از چند گاهی برای سرپوش نهادن بر بحران‌های چند لایه درون سرزمین‌های اشغالی، حملات کوری را علیه زنان و کودکان به راه می‌اندازند که هر بار هم شکست خورده و سر افکنده‌تر از گذشته به دیوار کشیدن به دور خود ادامه می‌دهند.
‌‎
آن‌ها از جنگ 33 روزه تا امروز هدفشان تغییر موازنه قدرت و وحشت بود که ناظران عادل و عاقل میتوانند شهادت بدهند آن‌ها پیروز شده اند یا شکست خورده اند؟ آتش بس برقرار شد، زیرا صهیونیست‌ها فقط زبان قدرت را می‌فهمند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار