آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۶۶۲۷

مجری عملیات قدس پس از تعقیب و گریز ۶ ساعته بازداشت شد

رژیم صهیونیستی می‌گوید، مجری عملیات استشهادی در قدس اشغالی را پس از تعقیب و گریز ۶ ساعته بازداشت کرده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، نظامیان رژیم صهیونیستی بامداد امروز (یکشنبه) دست به جستجوی گسترده در «سلوان» قدس اشغالی زدند تا مجری عملیات استشهادی قدس را بازداشت کنند و رژیم صهیونیستی صبح امروز از بازداشت این فرد خبر داد.

بر اساس گزارش «عرب ۴۸»، گفته می‌شود عامل این عملیات فردی ۲۵ ساله از اهالی شرق قدس اشغالی است.

نظامیان صهیونیستی از بامداد شهر سلوان را محاصره و مانع از ورود و خروج به آن شدند. تعدادی زیادی از این نظامیان به منازل یورش بردند و از اهالی آن‌ها بازجویی میدانی کردند.

تعداد زیادی فلسطینی نیز در این بازجویی‌ها و یورش‌ها بازداش شدند که از جمله آن‌ها «اسماء الشیوخی» از نگهبانان مسجدالاقصی و فرزندانش بود.

در تیراندازی بامداد امروز به سمت یک اتوبوس صهیونیستی در قدس دستکم ۹ صهیونیست زخمی شدند که حال سه نفر از آن‌ها وخیم گزارش شده است.

 

مجری عملیات قدس پس از تعقیب و گریز ۶ ساعته بازداشت شد

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار