آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۷۵۶۷
آخر هفته با استان‌ها|

آب در شهرکرد گل‌آلود شد / ماجرای شکایت از خبرگزاری دانشجو

گل‌آلود شدن چشمه کوهرنگ باعث شد این چشمه از مدار تأمین آب خارج شود و مردم در استان چهار محال و بختیاری با قطعی چندروزه آب مواجه شوند.

آب در شهرکرد گل‌آلود شد / ماجرای شکایت از خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، چشمه کوهرنگ در استان چهارمحال و بختیاری تأمین‌کننده آب شرب بخش زیادی از مردم استان از جمله مردم شهرکرد مرکز استان است، که گل‌آلود شدن آن باعث شد این چشمه از مدار تأمین آب خارج شود و مردم با قطعی چندروزه آب مواجه شوند.

برای رفع این مشکل با کمک اکیپ‌های مختلف از سراسر کشور عملیات آبرسانی سیار با تانکر به مردم شهرکرد آغاز شد و آب چاه‌های کشاورزی و چند دستگاه اجرایی به عنوان جایگزین وارد مدار شد تا به طور موقت و تا زمان رفع کامل کدورت آب چشمه کوهرنگ، تأمین‌کننده آب شرب مردم شهرکرد باشد.

آب در شهرکرد گل‌آلود شد / ماجرای شکایت از خبرگزاری دانشجو

پوریا حشمتی، دبیر شواری تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان چهارمحال و بختیاری در گفتگو با خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، با اشاره به مشکل آب شرب این استان گفت: مردم استان حدود یک هفته است که با مشکل کم آبی یا قطعی آب روبرو هستند.

حشمتی اظهار داشت: با کدر شدن چشمه کوهرنگ که آب آشامیدنی شهرکرد و چند شهر اطراف را تامین میکرد باعث شد برای مردم شهرستان مشکلاتی به وجود بیاید.

دبیر شواری تبیین مواضع بسیج دانشجویی چهارمحال و بختیاری با اشاره به نحوه مدیریت توزیع آب افزود: استاندار استان با توجه به فراخوانی که دادند صد تانکر به ۲۲ استان آبرسانی کردند. 

 

بیشتر بخوانید:



 

خبرگزاری دانشجو مجرم شناخته نشد

احمد مومنی راد روز سه شنبه درباره پرونده شکایت از خبرگزاری دانشجو گفت: در روز دوشنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ در شعبه ۹ دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی محمدی کشکولی دو پرونده رسیدگی شد.

 

وی ادامه داد: هیات منصفه بعد از بررسی پرونده و مطالعه اسناد و مدارک همچنین شنیدن سخنان طرفین و پس از شور و مشورت آراء در هر یک از پرونده‌ها را اعلام کرد.

 

مومنی راد اظهارداشت: پرونده اول مربوط به مدیر مسئول خبرگزاری دانشجو به اتهام نشر مطالب خلاف واقع بود که هیات منصفه باتفاق آراء، متهم را در اتهام یادشده مجرم ندانست.

آب در شهرکرد گل‌آلود شد / ماجرای شکایت از خبرگزاری دانشجو


چندی پیش خبرگزاری دانشجو چند گزارش خبری درباره پرونده‌ تعاونی بصیرت آفاق قم مبنی بر تخلف این تعاونی در احقاق حقوق اعضای خود به نگارش درآورد که با شکایت این تعاونی از خبرگزاری دانشجو همراه شد اما روز گذشته در جلسه هیئت منصفه مطبوعات، خبرگزاری دانشجو از اتهامات وارده مبنی بر نشر اکاذیب مجرم شناخته نشد.
 
بیشتر بخوانید:


تعیین تکلیف پساب بجنورد سال ۷۵ که پتروشیمی خراسان در ۱۷ کیلومتری جاده بجنورد به شیروان احداث شد، برای تأمین منابع آبی مورد نیاز آن، چاه‌های آبی آهکی با کیفیت و آب‌های سطحی رودخانه اترک درنظر گرفته شد. این شرکت سالانه حدود پنج میلیون مترمکعب آب نیاز دارد که این منابع هر کدام وظیفه تأمین نیمی از این آب را به عهده دارند. اما مساله اینجاست که پتروشیمی خراسان درحالی سالانه ۵ میلیون مترمکعب آب با کیفیت خراسان شمالی را مصرف می‌کند که حتی مردم بجنورد، مرکز این استان، در خانه‌های خود آب خوبی ندارند.آب در شهرکرد گل‌آلود شد / ماجرای شکایت از خبرگزاری دانشجوآب مصرف خانگی بجنورد از سد شیرین دره تأمین می‌شود که بو و طعم خوبی ندارد و مردم برای اینکه آب باکیفیتی داشته باشند، مجبورند بیشتر هزینه کنند و آب تصفیه شده بخرند! از طرفی از تصفیه آب بجنورد سالانه حدود ۷ میلیون مترمکعب پساب به دست می‌آید که از آن استفاده نمی‌شود. این پساب می‌تواند در پتروشیمی و به جای آب با کیفیت از چاه‌ها یا آب‌های اترک مورد استفاده قرار گیرد؛ مساله‌ای که چند سال است تبدیل به مطالبه مردمی شده، اما پتروشیمی زیربار آن نمی‌رفت.
بیشتر بخوانید:


زمین خواری این بار در هرمزگان طی برنامه‌ای در تلویزیون اینترنتیخبرگزاری دانشجوبحث پرونده زمین‌خواری در بخش فرامرزان شهرستان بستک بررسی شد، در این برنامه علی بشارتی، فعال مطالبه‌گر و عضو مجمع مطالبه‌گران استان هرمزگان به صورت حضوری و احمد مهرانزاد، فعال مطالبه‌گر و عضو مجمع مطالبه‌گران استان هرمزگان به صورت مجازی بر روی خط برنامه آمدند و توضیحاتی درباره این پرونده ارائه دادند.آب در شهرکرد گل‌آلود شد / ماجرای شکایت از خبرگزاری دانشجو
علی بشارتی فعال مطالبه‌گری با اشاره به آغاز واگذاری زمین‌ها از سال۹۲ عنوان کرد: این قضیه به سال ۹۲ برمی گردد که اتفاقاتی در سطح روستا افتاد و متاسفانه از ده سال پیش تا الان در روستا عالی احمدان شهرستان بستک استان هرمزگان تمام زمین‌های روستا اعم از زمین‌های کشاورزی، زمین‌های درون و خارج از طرح هادی از طرف شورای روستا چوب حراج زده شده و زمین‌ها به صورت سلیقه‌ای به فروش رفته است، تمام صحبت‌های ما با مدارک و مستندات است که شورای روستا از سال ۹۲ با چه قدرتی شروع به زمین‌خواری کرده و هنوز این امر ادامه دارد و هیچکسی نیست که جلوی این مسئله را بگیرد.
بیشتر بخوانید:


مصوبه جدید کنکور برای همدانی ها چه ارمغانی دارد؟ آخرین تصمیمات شورای عالی انقلاب فرهنگی تغییرات زیادی را برای کنکور ۱۴۰۲ رقم می‌زند. براساس مصوبات این شورا، برای مشخص شدن دانشجویان جدید در سال تحصیلی آینده، ۲ بار کنکور برگزار می‌شود. دروس عمومی حذف شده و سوابق تحصیلی در نتیجه کنکور تأثیر قطعی خواهند داشت و با حذف زیرگروه‌ها یک نمره کلی برای داوطلب درنظر گرفته می‌شود. گفته شده که این تغییرات برای کاهش اثر موسسات کنکوری در نتیجه نهایی آزمون و افزایش عدالت آموزشی است؛ امری که برخی کارشناسان حوزه آموزش عالی معتقدند با این مصوبه بعید است محقق شود.آب در شهرکرد گل‌آلود شد / ماجرای شکایت از خبرگزاری دانشجو
این مصوبه برای دانش آموزان همدانی اهمیت زیادی دارد. شهر همدان در کنکور سهمیه ۲ مناطق را دارد و بیشتر شهرستان‌های آن سهمیه منطقه ۳. بنابراین می‌توان گفت که این استان جزو استان‌های محروم در کنکور است و دانش آموزان این استان امیدوار بودند با تغییر در شیوه اجرای کنکور، سهم آنان در دانشگاه‌ها بیشتر شود. اما به نظر می‌رسد آنچه در مصوبه جدید رخ داده، اثر خاصی بر روند پذیرش دانش آموزان همدانی در دانشگاه‌ها نخواهد داشت.
بیشتر بخوانید:


عدم تامین حق‌آبه در استان‌های کم‌آب در برنامه دادستاندر برنامه ۲۳ مرداد دادستان، به موضوع عدم تامین حق‌آبه در استان‌های کم‌آب با مصادیق استان‌های خوزستان و سیستان و بلوچستان پرداختیم؛ در این قسمت از برنامه امین کمالی، دبیر مجمع مطالبه گران محیط زیست کشور و رضا نظری، دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان خوزستان به صورت حضوری و داوود میرشکار، مدیر کل محیط زیست استان سیستان و بلوچستان به صورت ارتباط زنده در برنامه حضور داشت.آب در شهرکرد گل‌آلود شد / ماجرای شکایت از خبرگزاری دانشجو
بیشتر بخوانید:



ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار