به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، در هفتهای که گذشت، شاهد راهپیماییهایی از سوی مردم و دانشجویان سراسر کشور در محکومیت اغشتشاشات اخیر بودیم که دانشجویان انقلابی بار دیگر با حضور در کنار مردم و نظام جمهوری اسلامی نشان دادند که از بصیرت لازم در شرایط سخت و بحرانی برخوردار هستند و با جدا کردن صف خود را از دشمنان اسلام و ایران همچنان به پیگیری مطالبات به حق مردم می پردازند.
بیشتر بخوانید:
شرح ماوقع تجمع امروز در دانشگاه شهید چمران اهواز
سنندج یکپارچه علیه آشوبگران به پاخاست
اجتماع دانشجویان قمی در محکومیت اغتشاشات اخیر
تجمع دانشگاهیان بجنورد در محکومیت اغتشاشات اخیر برگزار شد + فیلم
برگزاری راهپیمایی اعتراضی علیه اغتشاشات اخیر در بندرعباس
مردم و دانشجویان گرگانی در اعتراض به اغتشاشات اخیر تجمع میکنند
آغاز حضوری کلاسها در دانشگاههای سراسر کشور
در هفتهای که گذشت به دلیلی تعطیلات رسمی متوالی آموزش حضوری در بسیاری از دانشگاههای کشور یک هفته به تعویق افتاد و قرار بر این شد که آموزش مجازی در این هفته در دستور کار قرار بگیرد و از هفته آینده کلاسهای حضوری در دانشگاهها تشکیل شود.
بیشتر بخوانید:
کلاسهای دانشگاه لرستان در هفته اول مجازی برگزار میشود
برگزاری کلاسهای دانشگاه ارومیه از ۹ مهر ماه
آغاز کلاسهای مقطع کارشناسی دانشگاه دامغان از ۱۶ مهر
کلاسهای کارشناسی دانشگاه صنعتی از ۹ مهرماه آغاز میشود
تمامی کلاسهای آموزشی دانشگاه یزد حضوری تشکیل میشود
پذیرایی مواکب دانشجویی از زوار رضوی
هر ساله در ایام پایانی ماه صفر و همزمان با رحلت پیامبر اکرم (ص)، امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع) دستهها و هیئتهای عزاداری به مشهد میروند و در حضور حضرت رضا (ع) عزاداری میکنند. علاوه بر خیل عزاداران که به صورت هیئتی به مشهد میروند، مردم با کاروان یا به صورت خانوادگی نیز در مشهد حضور مییابند تا در دسته عزاداران رضوی قرار گیرند.
در این بین فعالیت دانشجویان در مواکب دانشجویی قابل توجه است و دانشجویان با فعالیت در این مواکب به زوار امام رضا علیه السلام در مسیر پیاده روی و شهر مشهد خدمت رسانی میکنند.
بیشتر بخوانید:
میزبانی دانشجویان مشهدی از زائران رضوی / موکبهای دانشجویی برای خدمت رسانی به عزاداران برپا شده
خسارت بیماری خشکیدگی به نخیلات لارستان
کاهش ذخایر آب در استان فارس نیز از دیگر تمهیداتی است که اقتصاد کشاورزی را در استان با مشکل مواجه کرده است البته در برخی از محصولات نظیر خرما شاید موضوع مصرف آب حائز اهمیت نباشد، اما قطعاً مدیریت سنتی نخلستانها بر روند تولید محصول و بهرهوری اثرگذار و تعیین کننده است.
در فارس بیش از ۸۰ نوع رقم خرما تولید و سالانه بیش از ۲۸۰ هزار تن خرما برداشت میشود. خرمای تولیدی فارس علاوه بر بازار داخلی به کشورهای هند، قزاقستان، پاکستان، امارات، ترکیه، افغانستان، عراق، روسیه، مالزی، استرالیا و کانادا صادر میشود.
محمد جواد مظفری، مدیر جهاد کشاورزی لارستان در خصوص بیماری خشکیدگی نخلستانهای شهرستان میگوید: بارندگی موسمی و گرمای بی سابقه و بیماری خشکیدگی به حدود ۴۰ درصد محصول رطب و خرمای این شهرستان خسارت وارد کرد بر اساس برآورهای اولیه بیش از هزار و ۲۶۰ تن از محصول خرما و رطب امسال شهرستان از بین رفت.
بیشتر بخوانید:
خسارت بیماری خشکیدگی به ۹۰۰ هکتار نخیلات لارستان/ از بین رفتن بیش از هزار و ۲۶۰ تن خرما در شهرستان
«کلاه قاضی» منتظر نظر شورای عالی محیط زیست
بهروز ستایش، رئیس اداره محیط زیست طبیعی اداره کل حفاظت محیط زیست اصفهان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های خبرگزاری دانشجو، درخصوص پروژه احداث جاده جدید در پارک ملی «کلاه قاضی» به قدمت این پروژه اشاره میکند و میگوید: مسائل مربوط به احداث آزادراه شرق اصفهان مربوط به دهههای گذشته و حتی پیش از پیروزی انقلاب اسلامی است.
به گفته او روندهای توسعهای که پیرامون این پارک ملی از گذشته برنامه ریزی شده و حتی ایجاد شهرک بهارستان نیز مربوط به تصمیمات مسئولان کشور در سالهای دور است.
ستایش میگوید: اکنون هم تصمیم گیری درباره اجرای این پروژه به عهده سیاستگذاران بالادستی محیط زیست، یعنی شورای عالی حفاظت از محیط زیست است.
بیشتر بخوانید:
«کلاه قاضی»؛ منتظر نظر شورای عالی محیط زیست / در نظر گرفتن الزاماتی برای افزایش ضریب حفاظتی منطقه
آب سد تالوار هنوز به همدان نرسیده
آبرسانی به شهر همدان همچنان با اختلال مواجه است و این امر به طور مداوم در حال افزایش است.
شرکت آب و فاضلاب استان همدان در آخرین اطلاعیه خود، از وقوع شکستگی در خط اضطراری بای پس از مدار بهرهبرداری خبر داده است که به این صورت، انتقال آب به سمت مخازن شرقی همدان متوقف شده است.
شرکت آب و فاضلاب همدان در این اطلاعیه به مردم مرکز این استان اعلام کرده که آبرسانی در بخشهای مختلف شهر، به ویژه محلههای واقع در شرق همدان، با اختلال مواجه میشود.
بیشتر بخوانید:
آب سد تالوار هنوز به همدان نرسیده / افزایش اختلال آبرسانی در شرق همدان
عدم همخوانی کارانه پزشک در بلوچستان با تورم
قاسم سلیمانی، فعال مطالبهگر حوزه بهداشت در گفتگو با خبرگزاری دانشجو، درباره بحث کمبود پزشک در استان سیستان و بلوچستان گفت: تجربه سه سالهای که بنده در بلوچستان دارم هم در زمینه پزشک عمومی و هم در زمینه پزشک متخصص در بسیاری از شهرستانهای مجموعه دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر کمبود پزشک هست و همین الان در شبکه کنارک که بنده مشغول هستم، شهرستان زرآباد کمبود پزشک دارد.
این فعال مطالبهگر درباره برداشتن سقف کارانه در مناطق محروم که اخیرا وزیر بهداشت دستور آن را دادند، توضیح داد: این برداشتن سقف کارانه صرفا برای بخش درمان و پزشکان متخصص اتفاق افتاد که مشوق خوبی است، اما بخش بهداشت از این طرح منتفع نمیشود؛ متاسفانه کارانههایی که در مجموعه ایرانشهر پرداخت میشود با تورم هیچ همخوانی ندارد؛ اصلیترین علت عدم ماندگاری پزشکان در بلوچستان علاوه بر برخوردهای نامناسب مسئولین و کمبود امکانات، این است که پرداخت کارانهها اصلا با شرایط اقتصادی مطابق نیست ما در دو سال اخیر تورم بالایی داشتیم، اما میزان کارانه از دی ۱۳۹۹ افزایشی نداشته است.
بیشتر بخوانید:
بی انگیزگی مالکان کارخانه آزمایش شیراز
طبق برنامه زمانبندی شده در کارگروه رفع موانع تولید قرار بود آذر ماه سال گذشته متولیان کارخانه متعهد شدند نیمه ابتدای سال ۲۵۰ نفر و نیمه دوم نیز همین تعداد و در مجموع ۵۰۰ نفر تا پایان سال ۱۴۰۱ در کارخانه مشغول به کار شوند.
اما انتظارات برای عملی شدن وعدههای مالکان آزمایش به جایی نرسیده است و آزمایش با همان محصول نخست و اشتغال زایی برای بین ۴۰ تا ۵۰ نفر در حال ادامه فعالیت در بخش کوچکی از فضای چندین هکتاری کارخانه است.
محمد هادی ایمانیه، استاندار فارس در این بار میگوید: با توجه به بازدید سرزده رئیس جمهور از کارخانه آزمایش مرودشت در جریان سفر استانی به فارس در مهرماه سال گذشته این انتظار وجود داشت که این کارخانه با بیش از یک خط فعالیت کند که این اتفاق هنوز نیفتاده است و وضعیت فعلی رضایت بخش نیست.
بیشتر بخوانید:
بیانگیزگی مالکان کارخانه آزمایش شیراز برای راهاندازی واحد / «آزمایش» چندین متقاضی دارد