به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، حادثه تروریستی حمله به حرم شاهچراغ در شیراز باعث شد در هفته گذشته مردم و دانشجویان در سراسر کشور با حضور در راهپیماییها و قرائت و انتشار بیانیه انزجار خود را نسبت به حرکات تروریستی توسط داعش که دست پرورده استکبار جهانی است نشان دهند و همچنین محکومیت اغتشاشات اخیر و برخورد با بر هم زنندگان نظم عمومی چه در دانشگاه و چه در بیرون دانشگاه خواسته تشکلهای دانشجویی بود.
بیشتر بخوانید:
خون مردم ایران از داعشیگریهای منافقانه و بیرحمانه به جوش آمده است
ساختن ایرانی مقتدر جز با اعتماد به توان داخلی امکان پذیر نیست
دانشگاهیان ارومیه اغتشاشات اخیر و جنایت تروریستی حرم مطهر شاهچراغ را محکوم کردند
نامه ۴ دفتر تشکل دانشجویی دانشگاه رازی کرمانشاه به وزیر علوم / با مخلان نظم دانشگاه برخورد کنید
قیام دانشجویان تبریزی در پی حمله تروریستی شاهچراغ
استقبال از دو شهید حادثه تروریستی شیراز در بهبهان +تصاویر
راهپیمایی دانشجویان ایلامی در محکومیت حادثه تروریستی حرم شاهچراغ + تصاویر
فتح خون؛ روایت تشییع شهدا حمله تروریستی شاهچراغ
محکومیت حمله تروریستی شاهچراغ توسط شخصیتهای چهارمحال و بختیاری
ترورهای کور و ذلیلانه در اقتدار ملت ایران خللی وارد نمیکند
یک ایران عزادار مادران و کودکانی شد که در آغوش هم به شهادت رسیدند
برقراری کرسیهای آزاداندیشی در دانشگاهها
پس از آرامش نسبی فضای کشور و دانشگاهها، تشکلهای دانشجویی مجددا به سمت برقراری فضای عقلانیت و گفتگو در دانشگاه قدم برداشتند و در هفته گذشته در چندین دانشگاه کشور کرسیهای آزاداندیشی با موضوع مسائل اخیر کشور به همت تشکلهای دانشجویی برگزار شد.
در این بین حضور مسئولین دانشگاهی، اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاهها در این کرسیهای آزاداندیشی قابل توجه بود.
بیشتر بخوانید:
کرسی آزاداندیشی «من معترضم» در دانشگاه بوعلی سینا برگزار میشود
کرسی آزاداندیشی در دانشگاه لرستان برگزار شد
باز هم مسائل زیست محیطی معادن
علویجه شهر کوچک کوهستانی است که حدود ۱۰ هزار نفر در آن زندگی میکنند. در میانه استان اصفهان قرار گرفته و اطرافش کوههای سنگی هستند که این روزها خوراک اکتشاف شده اند.
مهدی اکبری، عضو شورای اسلامی شهر علویجه به خبرنگار ما توضیح میدهد که چند ماهی است تصمیم گرفته شده در ارتفاعات اطراف علویجه که به چهارکوه معروف است، بیش از ۳۰ معدن احداث شود.
او میگوید: برای احداث این معادن استعلامی از فرمانداری مهرشهر یا بخشداری یا هر نهاد محلی دیگر گرفته نشده و ما یکباره چشم باز کردیم و خبردار شدیم که اطرافمان قرار است پر از معدن شود.
بیشتر بخوانید:
جایگذاری معدن در یک کیلومتری محل زندگی مردم علویجه / هم گیاهان و جانواران از بین میروند هم دامها
جزئیات واگذاری شرکت کشتوصنعت میانآب
به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، شرکت کشت و صنعت میانآب شوش در سال ۹۶ توسط بانک کشاورزی و به صورت مزایده به بخش خصوصی واگذار شد که ابهاماتی در خصوص نحوه واگذاری شرکت به صورت فروش سهام صددرصدی از طریق مزایده وجود دارد و خبرگزاری دانشجو به بررسی موارد آن پرداخته بود.
حال برای تکمیل اطلاعات پرونده خصوصی سازی میانآب و مسائل پس از آن به سراغ حمید چعب، فعال مطالبهگر رفتیم تا از روند مسائل این شرکت مطلع شویم.
بیشتر بخوانید:
جزئیات واگذاری شرکت کشتوصنعت میانآب / حراج زمین فقط متری ۲۶۰۰ تومان! + فیلم
شرکت کشت و صنعت کارون شوشتر دولتی است یا خصوصی؟
شرکت کشت و صنعت کارون شوشتر از شرکتهای دولتی زیرنظر بانک کشاورزی است که اخیرا در استان خوزستان و نهادهای قضایی استانی و کشوری بسیار پر حرف و حدیث بوده است و این شرکت که حدود ۴۵ هزار هکتار وسعت اراضی دارد، عملکرد خالی از ابهام نداشته است.
برای شرکتهای دولتی در کشور قوانینی برقرار میشود که از جمله آنها می توان به بازرسیهای دورهای نهادهای قضایی از امورات شرکت اشاره کرد و وظیفه این بازرسیها به عهده سازمان بازرسی است؛ در پرونده کشت و صنعت کارشناسان سازمان بازرسی استان خوزستان از حدود دو سال قبل به پرونده تخلفات کشت و صنعت کارون شوشتر ورود کردند و با کشف فساد از این شرکت شکایتی را در دادگستری استان خوزستان انجام دادند.
بیشتر بخوانید:
شرکت کشت و صنعت کارون شوشتر دولتی است یا خصوصی؟ / کشاکش بین دادگستری، سازمان بازرسی و دیوان محاسبات