کد خبر:۱۰۲۶۲۳۴
آخر هفته با استانها|

حال و هوای دانشجویان در دهه اول ماه محرم/ از ثبت‌نام کاروان پیاده روی اربعین دانشجویی تا افزایش دو برابری کرایه‌های زائران

همزمان با فرا رسیدن دهه اول ماه محرم، دانشگاه‌های کشور رنگ و بوی محرم و عاشورا به خود گرفت و دانشگاهیان با برنامه‌های مختلف برای زنده نگاه داشتن یاد و خاطره قیام امام حسین (ع) تلاش کردند.

حال و هوای دانشجویان در دهه اول ماه محرم/

گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، همزمان با فرا رسیدن دهه اول ماه محرم، دانشگاه‌های کشور همچون سال‌های گذشته رنگ و بوی محرم و عاشورا به خود گرفت و و طیف‌های مختلف دانشگاهیان در طی این روز‌هایی با برنامه‌های مختلف برای زنده نگاه داشتن یاد و خاطره قیام امام حسین (ع) تلاش کردند.


مراسم عزاداری امام حسین (ع) سید و سالار شهیدان در دانشگاه بیرجند با سخنرانی حجت الاسلام محمدپور و حجت‌الاسلام خسروی و مداحان اهل بیت به مرثیه سرایی برگزار شد همچنین در برخی از دانشگاه‌ها ثبت نام کاروان دانشجویی اربعین آغاز شده است.


خسرو مرادی، معاونت فرهنگسازی بسیج دانشجویی استان گیلان در این باره می‌گوید:بسیج دانشجویی استان گیلان مطابق سال‌های قبل از شیوع ویروس کرونا درراستای ترویج فرهنگ حسینی ومعرفت افزایی زائران گرامی درایام اربعین درنظر دارد، دانشجویان را درقالب کاروان خواهران وگروه‌های برادران برای پیاده روی اربعین حسینی اعزام کند.


وی ادامه داد: دانشجویان خواهر علاقه‌مند به شرکت در این حرکت عظیم پیاده روی اربعین حسینی می‌توانند از ۱۸ مرداد سال ۱۴۰۱ همه روزه از ساعت ۱۱ تا ۱۴ با مراجعه به سازمان بسیج دانشجویی واقع در میدان نیروی دریایی خیابان پاسداران روبروی بیمارستان حضرت، ولی عصر (عج)، واحد خواهران، با تکمیل فرم ثبت نام وفرم تعهد و همچنین ارائه مدارک لازم اقدام به پیش ثبت نام کنند. مهلت ثبت نام تا ۲۸ مرداد خواهد بود واولویت با دانشجویان ورودی جدید دانشگاه‌ها و سفر اولی‌ها خواهد بود پیش بینی اعزام خواهران دانشجو به این سفر معنوی به تعداد ۱۲۰ نفر است.


بیشتر بخوانید:


مراسم عزاداری دهه دوم محرم در حسینیه سردار سلیمانی بیرجند برگزار می‌شود
ثبت‌نام اعزام کاروان‌های پیاده‌روی اربعین دانشجویی گیلان آغاز شد
جزئیات ثبت نام ستاد اربعین دانشگاه امام خمینی (ره) اعلام شد


 

حال و هوای دانشجویان در دهه اول ماه محرم/


افزایش کرایه‌های اتوبوس مرز مهران


زیارت امام حسین علیه السلام در ایام خاصی مانند روز عرفه، ایام دهه اول محرم و ایام اربعین حسینی دارای ثواب دوچندان است و از این جهت مومنین سعی دارند در این ایام خودشان را به کربلا و مزار امام حسین برسانند، در روز‌های اخیر مرز مهران به عنوان پرترددترین مرز ایران و عراق روز‌های شلوغی را تجربه کرد.

با توجه به جمعیت بالای زوار در حال برگشت مسئله حمل و نقل عمومی برای بازگشت زوار به شهر‌های خود اهمیت زیادی دارد و تسهیل این رفت و آمد وظیفه ملی ارکان حاکمیتی از جمله وزارت راه و شهرسازی و اداره راهداری استان ایلام است که اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای برای ترغیب شرکت‌های خصوصی اتوبوس‌رانی و رانندگان تصمیم گرفت که قیمت کرایه اتوبوس را برای ۵ روز به میزان بیش از دوبرابر افزایش دهد که این امر به صورت مصوبه درآمد و به رانندگان و زوار ابلاغ شد.

بیشتر بخوانید:


مشکلی در گذرگاه‌های مرزی برای خروج زائران اربعین وجود ندارد 

نامه مجمع مطالبه‌گران استان ایلام به وزیر راه پیرو افزایش دوبرابری بلیط اتوبوس در مرز مهران

به دنبال استفاده حداکثری از ظرفیت مرز خسروی برای تردد زائران اربعین هستیم


 

حال و هوای دانشجویان در دهه اول ماه محرم/


برگزاری ادوی جهادی

برگزاری ادو‌های جهادی جزو فعالیت‌های است که دانشجویان در هر مقطع زمانی به آن می‌پردازند در ایام ماه محرم هم طبق روال سال‌های گذشته اردوی جهادی در مناطق کم برخوردار برپا شد در این راستا بسیج دانشجویی استان قزوین قالب قرارگاه عهد خدمت در مناطق مستعد مشغول به خدمت شدند در این اردو در اردوی جهادی دندان پزشکی دانشجویان بسیجی، ۲۰ دانشجو و فارغ‌التحصیل دندانپزشکی حضور داشته و خدمات را به دختران و پسران ارائه دادند.

بیشتر بخوانید:


ارائه خدمات رایگان دندان‌پزشکی در مناطق مستعد قزوین
اردوی جهادی به همت بسیج دانشجویی دامغان برگزار می‌شود


 

حال و هوای دانشجویان در دهه اول ماه محرم/


هشدار‌های هواشنایی در پی بارش‌های باران

با ورود سامانه جدید بارش باران به استان چهارمحال و بختیاری و هشدار‌هایی که از قبل سازمان هواشناسی داده بود. باران، قسمت جنوب و غرب استان چهارمحال و بختیاری یعنی شهرستان‌های لردگان، اردل، خانمیرزا، فارسان، کوهرنگ و بخش لاران شهرکرد را فرا گرفت.


این سامانه بارشی موجب آب گرفتگی، وقوع سیلاب، مسدودیت جاده، خسارت به عشایر و مزارع کشاورزی و منجر به تشدید خسارات سیلاب گذشته شد به گفته خسرو کیانی، مدیرکل مدیریت بحران استانداری چهارمحال و بختیاری تا کنون نیرو‌های امدادی و خدماتی در شهرستان‌ها فعال بودند که خدمات برقرار شد و جاده‌ها باز هستند.

بیشتر بخوانید:


پرداخت غرامت و خسارت به سیل‌زگان کهگیلویه و بویراحمد/ کمک ستاد اجرایی فرمان امام (ره) به دامداران

درگیری ۵۰ روستای شهرستان کوهرنگ با سیلاب / ادامه بارش‌ها تا آخر هفته

وقوع سیل در مناطقی از فیروزکوه


 

حال و هوای دانشجویان در دهه اول ماه محرم/ از ثبت‌نام کاروان پیاده روی اربعین دانشجویی تا افرایش دو برابری کرایه‌های زائران



خودنمایی تاثیرات حاکمیتی کردن آب


مدیریت آب در حوضه آبریز زاینده‌رود سالهاست مورد مناقشات بسیاری بین حقابه بران، سهم داران و دولت‌ها شده است. برخی کارشناسان می‌گویند اصل این مشکلات به زمانی بازمی‌گردد که محمدرضا پهلوی قصد کرد با اصلاحات ارضی دوره خان‌ها را در روستا‌ها به پایان برساند. دستکاری‌های او در سیستم‌های سنتی کشاورزی و آبیاری زمین باعث شد تا نظام حقوقی زاینده رود که میراث نبوغ شیخ بهایی در دوره صفویه بود، از هم بپاشد و حکمرانی آب از دست مردم خارج شده و در اختیار حکومت قرار گیرد.

تغییر حاکمیت بر آب زاینده رود، اگرچه باعث شده درباره آب این رودخانه در سطح کلان تصمیم‌گیری شود، اما این روز‌ها تاثیرات منفی این نوع حقابه‌دهی به بهره وران، بیشتر از گذشته رخ نمایانده است؛ نبود شفافیت در بهره وری از آب خود مهم‌ترین چالش مردم بر سر آب است.


بیشتر بخوانید:


نادیده‌انگاری مسائل حقوقی زاینده‌رود / چرا مسئولان گامی برای شفافیت حقابه‌ها برنمی‌دارند؟


 

حال و هوای دانشجویان در دهه اول ماه محرم/ از ثبت‌نام کاروان پیاده روی اربعین دانشجویی تا افرایش دو برابری کرایه‌های زائران

 

قانون منع واردات ماشین آلات معدنی

قانون منع واردات ماشین آلات معدنی که ساخت تولید دارند، چند سالی است مطرح شده، اما همچنان شاهد ورود ماشین آلات معدنی از مرز‌های جنوبی کشور هستیم. تاکنون توضیح مشخصی درباره اینکه این دستگاه چه ویژگی‌هایی دارند و آیا نمونه داخلی از آنان تولید می‌شود یا نه. از طرف دیگر تا چند ماه قبل واردات ماشین آلات معدنی، بدون پرداخت حق گمرک بود، اما با قانون جدید قرار است پنج درصد قیمت دستگاه‌های معدنی وارداتی، حق گمرک پرداخته شود. این دستورالعمل‌های جدید را وزارت صمت وضع کرده تا از تولید ماشین آلات معدنی داخلی حمایت و فعالان معدنی را وادار به عقد قرارداد با تولیدکنندگان داخلی کند با این حال انجمن ملی مس که متشکل از معدن داران معادن مس است، گفته اند که نیمی از معادن کشور به حالت نیمه تعطیل درآمده، چون واردات ماشین آلات معدنی ممنوع شده است!

بیشتر بخوانید:



 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار