به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، صنعت برق کشور برای رفع نیازهای فناورانه خود و بومیسازی تجهیزات و فناوریهای مورد نیاز خود نیازمند شرکتهای دانشبنیان است. صنعت برق، الکترونیک، فتونیک، مخابرات و سیستمهای خودکار با تلاش فناوران و صنعتگران، بازاری پر رونقی پیدا کرده است.
بر اساس آخرین آمارهای ثبت شده در حال حاضر ۷ هزار و ۱۸۰ شرکت دانشبنیان در کشور فعالیت میکند که بخش بزرگی از آنها در این حوزه به ثبت رسیدهاند.
با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و با توجه به همکاری وزارت نیرو، شرکت توانیر و صندوق نوآوری و شکوفایی، برنامه ویژهای برای حمایت از تولید محصولات (کالا و خدمت) دانشبنیان صنعت برق تدوین شده است.
حمایت از تولید محصولات
در این برنامه ویژه، برای حمایت از تولید محصولات (کالا و خدمت) دانشبنیان این گروه شرکتها، سرفصلهایی نظیر تکمیل و ارتقای محصولات دانشبنیان، توسعه زیرساخت تولید محصولات دانشبنیان، تولید محصولات و خدمات دانشبنیان، تحریک تقاضا و توسعه بازار محصولات دانشبنیان و توسعه فعالیتهای شتابدهی و فضای نوآوری تدوین شده است.
شرکتهای دانشبنیانی که متقاضی این تسهیلات و خدمات هستند، پس از کسب اطلاعات لازم از ویژگیها و شرایط هر خدمت، میتوانند به سامانه غزال صندوق نوآوری و شکوفایی مراجعه کرده و هر یک از خدماتی را که متقاضیان آن هستند ثبت کنند.