کد خبر:۱۰۲۷۸۰۴

رشد صنعت شیرین‌بیان با ارائه نیازهای فناورانه شتاب می‌گیرد

صنعت شیرین‌بیان دارای پتانسیل صادراتی بسیار بالایی است که باید از این ظرفیت استفاده کرد، در عین حال جزو صنایع پر چالش کشور در بخش فناوری نیز محسوب می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و توسط فن بازار منطقه‌ای کرمانشاه رویداد ارائه نیاز‌های فناورانه صنعت شیرین‌بیان در کشور برگزار شد.

شیرین‌بیان یک گیاه دارویی محسوب می‌شود، استفاده از شیوه‌های نوین کشت و مکانیزه کردن فرآیند بهره‌برداری از تولید و صادرات این محصول دارویی می‌تواند رونق اقتصادی را برای استان در پی داشته باشد.

هدف این رویداد رفع نیاز‌های فناورانه صنعت شیرین‌بیان است که یکی از صنایع صادراتی دارای پتانسیل کشور محسوب می‌شود و در عین حال جزو صنایع پر چالش کشور در بخش فناوری نیز است.

رویداد‌های مختلفی برای ارائه نیاز‌های فناورانه در حوزه‌های مختلف از قیبل فولاد، صنعت ساختمان و .. برگزار شده است. در این رویداد‌ها صنایع بزرگی که محصولات مشترک دارند نیاز‌های فناورانه خود را مطرح می‌کنند، دانشگاهیان، فناوران، پژوهشگران و افراد فعال نیز برای رفع نیاز حضور دارند.

ظرفیت بالا برای صادرات

کشور‌های غربی واردات بسیار زیادی از شیرین‌بیان دارند و در سال‌های اخیر این محصول گیاهی و سالم را به عنوان شیرین کننده در درست کردن شیرینی جات مختلف استفاده می‌کنند.

در حقیقت، بررسی بازار جهانی واردات شیرین‌بیان در کشور‌های مختلف نشان می‌دهد که واردات کشور‌های پیشرفته به صورت قابل توجهی رو به افزایش رفته است. دلیل این رشد بازار را می‌توان در استفاده از شیرین کننده‌های طبیعی در صنایع مختلف دانست و این محصول گیاهی به مرور زمان جایگزین شیرین کننده‌های مضر در صنعت شده است.

رویداد تخصصی ارائه نیاز‌های فناورانه کشور با هدف ارائه نیاز‌های فناورانه صنایع بزرگ فعال در حوزه فرآوری گیاه شیرین‌بیان برای اولین بار است که برگزار شد. از جمله نکات مهم در این رویداد امکان برگزاری جلسات مدل بنگاه به بنگاه فی مابین مدیران واحد‌های صنعتی و فناوران است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار