کد خبر:۱۰۲۸۳۷۱
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

گلایه رئیس دانشگاه شریف از کمبود بودجه غذای دانشجویی / مبالغ اختصاص داده شده پاسخگوی نیازها نیست

رئیس دانشگاه شریف گفت: این دانشگاه ۱۰ هزار دانشجو دارد و در طول یک سال تحصیلی هزینه غذای این تعداد ۱۰۰ میلیارد تومان است که رقم بسیار سنگینی است.

تیتر فردا//گلایه رئیس دانشگاه شریف از کمبود بودجه غذای دانشجویی / مبالغ اختصاص داده شده پاسخگوی نیاز دانشگاه نیست

رسول جلیلی، رئیس دانشگاه شریف در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص تامین اعتبارات غذای دانشجویی در سال تحصیلی جدید گفت: سازمان برنامه و بودجه و سازمان امور دانشجویان برای دو نیمسال تحصیلی اعتباراتی را برای تامین غذای دانشجویی به دانشگاه‌ها اختصاص می‌دهد، اما این اعتبارات برای تابستان نیست و سال‌ها قبل نیز یارانه غذا برای تابستان نداشتیم.


وی افزود: یک سال قبل از کرونا فقط بخشی از یارانه غذا در تابستان اختصاص داده شد که برای همان یک بار بود؛ بنابراین امسال تصمیم گرفته شد که طبق رویه سال‌های قبل تصمیم گرفته شود، چون مواد غذایی گران شده و اعتباراتی هم داده نمی‌شود؛ ولی نیمسال اول و دوم تحصیلی یارانه غذا اختصاص داده شده است.


رئیس دانشگاه شریف اضافه کرد: یارانه‌ای که امسال برای غذای دانشجویی اختصاص داده شده پاسخگوی نیاز دانشگاه شریف نیست، اما هم توصیه وزارت علوم و دانشگاه این است که بتوانیم به هر نحوی یارانه غذا را تامین کنیم. ممکن است که سیاست وزارت علوم به گونه‌ای باشد که نرخ غذا را در اختیار دانشگاه بگذارد و اگر در اختیار دانشگاه قرار دهد تنوع غذا‌ها بیشتر می‌شود و ما هم می‌توانیم دانشگاه را در این زمینه بهتر اداره کنیم.


جلیلی خاطرنشان کرد: در خصوص مشکل غذای تابستان، مسئله را با کمک خیرین برطرف کردیم و برای تامین غذا در سال تحصیلی جدید مشکلی نخواهیم داشت.


وی ادامه داد: بودجه تغذیه بخشی از آن وابسته به تصمیمات سازمان امور دانشجویان است و نرخ آن را سازمان امور دانشجویان اعلام می‌کند.


وی یادآور شد: دانشگاه شریف حدود ۱۰ هزار دانشجو دارد و در طول یک سال تحصیلی هزینه تامین غذای این دانشجویان حدود ۱۰۰ میلیارد تومان است که رقم بسیار سنگینی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار