به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلام والمسلمین «احمد صالحی» در نشست خبری تشریح عملکرد یکساله مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری در دولت سیزدهم گفت: رئیسجمهور از ابتدای فعالیت در میدان و در بین مردم حضور یافتند و ولایتمداری و مردممداری از شاخصهای این دولت و مهمترین تفاوت دولت مردمی با دولتهای گذشته است.
وی درباره دومین شاخصه دولت سیزدهم توضیح داد: دولت با نگاه شناخت و حل مسأله فعالیت خود را دنبال میکند و در حوادث مختلف از سیل تا زلزله در بین مردم حضور مییابد و تعامل و همکاری دولت حتی با مخالفانش هم در نوع خود بیسابقه است.
رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری، پرهیز از بداخلاقی و هرگونه دوقطبیسازی و حاشیه را از دیگر شاخصههای دولت سیزدهم دانست.
حجتالاسلام والمسلمین صالحی گفت: در دولت انقلابی برای اولین بار به مناسبت هفته دولت وزرا و معاونان در ۳۱ استان کشور حضور یافتند و روز گذشته در نمازهای جمعه با مردم بی واسطه به گفتگو نشستند و پایتخت یک روز حضور بدون وزرا را شاهد بود.
وی ادامه داد: هیچ مسئولی در دولت سیزدهم نمیتواند خود را مبرا از پاسخگویی بداند و همه دولتمردان باید پاسخگو باشند و با مردم صادقانه و شفاف سخن بگویند.
وی ادامه داد: بیش از سه هزار و۱۸۰ مورد در سطح کلان استانی داشتیم که به دستگاههای مختلف ارجاع داده شد و وزارتخانهها این نامهها را با تشکیل کارگروههای رفع مسایل پیگیری کردند. از این تعداد یکهزار و ۳۰۹ مورد هم به عنوان صدای مردم در کارگروههای مختلف پیگیر و در خود مرکز و در حین سفر هم ۲۴۳ مورد تعیین تکلیف شده است.
رییس مرکز ارتباط مردمی ریاست جمهوری در ادامه افزود: در مجموع به ۸۹ درصد از موارد پاسخ داده شد و ۱۱ موردی که باقیمانده از چرخه پیگیری به چرخه استعلامات یا کارشناسی رفت و در خواستی که واصل میشود به عنوان نمونه شماره تماس در نامه نوشته نشده یا آدرس یا اطلاعات فردی شخص قید نشده است و بر این اساس برخی درخواستها باعث شرمندگی میشود که نمیتوانیم اقدامی انجام دهیم.
وی افزود: نگاه ما در مرکز این است به هر درخواستی که به مرکز واصل میشود موظف به پاسخ آنها هستیم.
رئیس مرکز ارتباط مردمی ریاست جمهوری این را هم گفت که البته برخی از درخواستهای مردمی موضوعاتی هستند که جنبه رسیدگی از سوی دستگاههای دولتی را ندارد و مربوط به دستگاههای قضائی است. با توجه به تفاهم و رابطه بسیار خوبی که با دستگاه قضائی داریم و ارتباط نزدیکی میان سران قوا وجود دارد، این ارتباط بین لایههای مدیریت میانی نیز وجود دارد و این موضوعات به صورت ویژه توسط قوا پیگیری میشود.
میانگین بین ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ نامه به شخص رئیس جمهور میدهند
حجت الاسلام صالحی ادامه داد: نسبت درخواستهایی که در دیدارهای شخص رییس جمهور و باتاکید وی بر پاسخگویی سریعتر تکلیف شده، تعداد آن قابل مقایسه با گذشته نیست و دسترسی آسان مردم باعث افزایش تعداد نامهها شد. ما در هر سفر استانی میانگین بین ۵۰۰ تا یکهزار نامه به شخص رییس جمهور میدهند.
حجت السلام در پاسخ به دیگر سوال ایرنا که بیشترین نامه دریافتی به کدام استان متعلق دارد اظهار داشت: بر اساس آمار در سطح کشور از نظر ارتباطات مردمی کرمان در صدر بیشترین دیدارهای چهره به چهره داشتیم و بیش از ۲۶ هزار و۸۰۰ ملاقات در این استان ثبت شد.
وی استان کرمانشاه را با ۱۲۳ هزار و ۱۵۹ نامه به عنوان دومین استان که بیشتر نامه در آن ثبت شد نام برد و گفت: استانهای لرستان همدان و قم در فهرست دیگر استانها که بیشترین نامه را داشتند قرار دارند.
ادامه دارد ...