کد خبر:۱۰۲۹۳۳۵
امام جمعه شهر تبریز:

تشکل‌های دانشجویی باید از نظر علمی در بالاترین و بهترین سطح باشند

امام جمعه شهر تبریز گفت: تشکل‌های دانشجویی باید از نظر علمی در بالاترین و بهترین سطح از دیگر دانشجویان باشند و همواره در راستای ارتقای سطح و بنیه علمی خود تلاش کنند.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، دبیران جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه‌های استان آذربایجان شرقی با آیت الله آل هاشم نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر تبریز دیدار کردند.

امام جمعه تبریز در این دیدار ضمن تشکر و‌قدردانی از دبیران تشکل انقلابی جامعه اسلامی دانشجویان استان با بیان ویژگی‌های دانشجویان جامعه ایرانی - اسلامی گفت: دانشجو باید پرسشگر، مطالبه گر، زمان نگر، اندیشه ورزی، هدف دار، آگاه به هویت خود و آشنا به علوم و فنون روز و زبان‌های رایج باشد.

نماینده، ولی فقیه در آذربایجان شرقی همچنین تصریح کرد: دانشجوی تمدن ساز در گام دوم انقلاب باید برای رفع مشکلات جامعه کنشگری هدفمندانه داشته باشد.


آیت الله آل هاشم اعضای ادامه داد:تشکل‌های دانشجویی باید از نظر علمی هم در بالاترین و بهترین سطح از دیگر دانشجویان باشند و همواره در راستای ارتقا سطح و بنیه علمی خود تلاش کنند.

وی حضور فکری در مسائل کشور و حضور فیزیکی در مواقع ضروری، افزایش سطح آگاهی سیاسی، تدوام و توسعه اردو‌های جهادی، تقویت گفتمان اصلی انقلاب، پرهیز از اتهام بی جا و جلوگیری از ارتجاع روشنگری فکری را از وظایف تشکل‌های دانشجویی برشمرد.

همچنین در این دیدار ابتدا محمد حسین پارسا دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه‌های استان و تبریز ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای صدر اسلام و انقلاب و شهیدان رجایی و باهنر گزارشی از عملکرد جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه‌های استان طی یکسال گذشته در سطح دانشگاه و استان ارائه کرد.


پارسا افزود: جامعه اسلامی دانشجویان به عنوان بزرگترین‌تشکل‌دانشجویی‌کشور همیشه در صحنه‌ها و عرصه‌های مختلف کنشگری‌های فعالی داشته و به دنبال این بوده که مسائل و مشکلات مردم را شناسایی و با دعوت از مسئولان مربوطه در محیط دانشگاه مطالبه گری کرده و راهکار‌های مختلفی برای حل مشکلات ارائه داده است.


این فعال دانشجویی تصریح کرد: یکی از بزرگترین کار‌هایی که جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تبریز طی یکسال گذشته انجام داده فعال کردن دفاتر دانشکده‌ای جامعه اسلامی دانشجویان بوده که عمدتا با جذب نیرو‌های های نخبه و انقلابی و با تخصصی کردن موضوعات در حوزه‌های مختلف در سطح استان اتاق فکر و تحلیل بررسی تشکیل داده برای مثال دفتر دانشکده حقوق و کشاورزی در حوزه‌های مربوط به خود مسائل و‌مشکلات موجود در سطح استان را شناسایی کرده و با تشکیل اتاق فکر و مشورت و با دعوت از مسئولان ذی ربط برنامه‌ها و مشورت‌های لازم برای حل مشکلات را ارائه می‌کنند.


پارسا ادامه داد: که طی یکسال گذشته دانشجویان نخبه زیادی بخصوص از قشر خاکستری جامعه جذب این تشکل شده و تمام اهدافمان این است که بتوانیم منویات و دستورات امامین انقلاب اسلامی را در دانشگاه و استان پیاده کنیم و با کنشگری و آرمان خواهی و مطالبه گری و با صدای رسای مردم شدن بتوانیم گوشه‌ای از گره‌های مردم را باز کرده و‌امید را در دل مردم زنده کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار