کد خبر:۱۰۳۰۰۱۵
در کنفرانس جهانی عدالت؛

رائفی پور:ایران و عراق دو کشور دوست و برادر هستند / عدالت، اصیل‌ترین مبنا برای تعیین دوست و دشمن

رئیس موسسه مصاف ایرانیان گفت: یکی از افتخارات تشیع این است که عدالت بخشی از اصول مذهب آن است و در واقع عدالتخواهی پرچم ماست پرچمی که زبان مشترک همه انسان‌ها است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رائفی پور، رئیس موسسه مصاف ایرانیان در کنفرانس جهانی عدالت که در محل موزه لانه جاسوسی آمریکا برگزار شد، گفت: مبنای دشمنی انقلاب اسلامی با رژیم‌های غاصب دشمنی این رژیم‌ها با خداست و این بدان معناست که هر کسی دشمن خداست دشمن ما هم خواهد بود. با این اوصاف شاید برخی‌ها فکر کنند که حمایت ما از فلسطین به خاطر مسلمان بودن مردم این کشور است؟ خیر. آفریقای جنوبی که کشور اسلامی نیست، اما چون در دوران حکومت آپارتایدی در این کشور به سیاه پوست‌ها ظلم می‌شد و نژاد پرستی حاکم بود ما با حکومیت آپارتایدی این کشور هم ارتباط نداشتیم.

وی افزود: بعد از فروپاشی حکومت آپارتایدی در آفریقای جنوبی و از بین رفتن عامل دشمنی با روی کار آمدن نلسون ماندلا ارتباط خوبی بین ما و این کشور برقرار شد و این ارتباط همچنان ادامه دارد. در عراق نیز تا زمانی که صدام به عنوان عامل دشمنی در راس قدرت قرار داشت بااین کشور دشمن بودیم، اما با سقوط صدام امروز ایران و عراق دو کشور دوست و برادر هستند. ما برای دشمنی اصیل‌ترین مبنا را داریم و این مبنا عدالت است.

رائفی پور بیان کرد: یکی از افتخارات تشیع این است که عدالت بخشی از اصول مذهب آن است و در واقع عدالتخواهی پرچم ماست پرچمی که زبان مشترک همه انسان‌ها است.

وی با بیان اینکه عدالت مسئله‌ای است که ایران و ونزوئلا را در کنار هم قرار می‌دهد و این در حالی است که مذهب ما با هم مشترک نیست، تصریح کرد: در گذر زمان عدالت در بین مردم مشرق زمین ریشه دار‌تر بوده است به گونه‌ای که برخی از اندیشمندان مسیحیت ارتدکس در روسیه مثل الکساندر دوگین می‌گویند ما به عنوان یک مسیحی خودمان را به شیعه نزدیک‌تر می‌دانیم تا به مسیحیت کاتولیک و این نشان دهند حاکم بودن روح عدالت خواهی، خداپرستی و احترام به طبقات مختلف در جامعه بر این منطقه است.

رائفی پور افزود: عدالت مسئله‌ای است که یک شیعه ایرانی و سنی فلسطینی را در کنار هم قرار می‌دهد، اما یک داعشی هیچ وقت جز ما نیست، چون داعشی‌ها هم مستکبر هستند به گونه‌ای که آن‌ها جان انسان‌ها را می‌گیرند و تعیین می‌کنند چه کسی نان بخورد و چه کسی نان نخورد؛ البته ممکن است ما شیعه مستکبر هم داشته باشیم با این وجود با شیعه مستکبر هم ارتباط نخواهیم داشت، چون مسئله ما فقط خواندن قرآن نیست؛ بلکه عمل به قرآن است.

وی با بیان اینکه وقتی یک برادر افغانی به ایران می‌آید ما فقط او را در قامت یک کارگر می‌بینیم، اما انقلاب اسلامی از او فاطمیون می‌سازد، تصریح کرد: جمهوری اسلامی باید خود را با فرق تطبیق بدهد. مبادا روزی برسد که جمهوری اسلامی ضد انقلاب اسلامی شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار