آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۱۴۴۱
مقام آمریکایی:

آمریکا به اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه ادامه می‌دهد

مقامات دولت آمریکا تأکید کردند حتی پس از تعیین سقف قیمت برای فروش نفت روسیه، به اعمال تحریم‌های جدید علیه مسکو، ادامه خواهند داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «جیمز اوبرایان»، هماهنگ‌کننده سیاست‌های تحریمی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد واشنگتن به اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه ادامه خواهد داد.

وی با هشدار به روسیه و متحدانش نسبت به پیامد‌های عملیات نظامی در اوکراین گفت عواقب این عملیات وخیم خواهد بود و آمریکا به تحریم‌های خود علیه مسکو ادامه خواهد داد.

بامدادشنبه نیز وازرت خزانه‌داری آمریکا سند راهنمای اجرای سازوکار اعمال محدودیت بر قیمت نفت روسیه را منتشر کرد. در این سند آمده که آمریکا احتمالاً افراد و شرکت‌هایی را تحریم کند که نفت روسیه را با قیمت‌های بالاتر از سقف مشخص‌شده خریداری کنند.

وزارت خزانه‌داری آمریکا با بیان اینکه «با سایر کشور‌های متحد برای تبادل اطلاعات درباره اعمال محدودیت بر قیمت نفت روسیه همکاری خواهیم کرد» تأکید کرد: آمریکا حتی پس از اجرای سازوکار تعیین سقف قیمت نفت روسیه، به تحریم‌ها علیه مسکو ادامه خواهد داد.

به نوشته خبرگزاری اسپوتنیک، تعیین سقف قیمت برای نفت روسیه، فرایندی جمعی از طرف کشور‌هایی است که توافق کرده‌اند با توجه به افزایش قیمت‌های انرژی در بازار‌های جهانی، برای نفت روسیه قیمت مشخصی تعیین کنند و کسی نباید بالاتر از قیمت تعیین‌شده، نفت روسیه را خریداری کند. این فرآیند از ۵ دسامبر برای نفت خام روسیه و از ۵ فوریه ۲۰۲۳ هم برای فراورد‌های نفتی روسیه اجرایی خواهد شد.

در مقابل نیز دولت روسیه تهدید کرده صادرات نفت به کشور‌هایی متوقف خواهد کرد که در اعمال تعیین سقف قیمت برای نفت روسیه مشارکت دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار