کد خبر:۱۰۳۱۸۶۸

ساخت دستگاه کشت و برداشت ویروس درون تخم‌مرغ در پارک علم و فناوری البرز

دستگاه کشت و برداشت ویروس درون تخم‌مرغ توسط یک شرکت فناور در پارک علم و فناوری البرز ساخته شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، کریم‌زاده، مدیرعامل شرکت فناور الکا پیشرو صنعت امیر، مستقر در مرکز رشد پژوهشگاه زیست فناور رویان (همکار با پارک علم و فناوری البرز) با اعلام این خبر گفت: دستگاه کشت و برداشت ویروس درون تخم‌مرغ در ساخت واکسن دام و طیور استفاده می‌شود.

کریم‌زاده درباره ویژگی‌های این دستگاه گفت: این دستگاه با توجه به نیاز کشور ساخته شده و برای صنعت دام و طیور کاربرد دارد.

وی افزود: این دستگاه با دقت بسیار بالا ساخته شده و باید گفت، دستگاه با پمپ‌های پیشرفته‌ای که ساخته شده با دقت باور نکردنی قادر است با یک صدم سی‌سی واکسن را برای بحث تولید واکسن در یک تخم‌رغ تزریق کند.

مدیرعامل شرکت فناور الکا پیشرو صنعت امیر توضیح داد: در این روش شانه‌های تخم‌مرغ بصورت اتوماتیک وارد دستگاه شده و با استفاده از سنسور‌های مخصوص، موقعیت حرکت آن بررسی می‌شود و در ایستگاه مخصوص متوقف خواهد شد تا عملیات تزریق انجام شود که در این قسمت توسط سوزن پانچ دستگاه، سوراخی به قطر یک میلیمتر روی پوسته تخم‌مرغ به وجود آمده و از داخل این سوزن، سوزن دیگری به قطر هفتاد و پنج صدم میلیمتر وارد تخم‌مرغ شده و بدون برخورد با جنین وارد مایع دور جنین شده و با دقت بسیار بالا عمیلات تزریق ویروس را انجام می‌دهد؛ این در حالی است که هیچ گونه آسیبی به جنین موجود در آن وارد نمی‌شود.

همچنین برای قسمت برداشت ویروس نیز از همین دستگاه استفاده می‌شود به صورتی که هد‌های تزریق با هد‌های مخصوص برداشت جابجا می‌شوند و این فرآیند بصورت آسان بازشو توسط اپراتور دستگاه انجام می‌شود.

وی از ساخت نمونه این دستگاه برای شرکت بخش خصوصی خبر داد و اعلام کرد: انتظار داریم این دستاورد فناورانه از سوی شرکت‌های مختلف مورد حمایت قرار بگیرد چرا که این محصول گامی موثر در راستای رفع نیاز کشور در تولید و مصرف واکسن برای صنعت دام و طیور به شمار می‌رود.

کریم‌زاده با اشاره به اینکه صنعت دام و طیور در کشور توسعه خوبی پیدا کرده است اظهار داشت: با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و فناور در این حوزه می‌توانیم در تولید و مصرف واکسن هم برای داخل و هم برای کشور‌های منطقه حرف‌های بسیاری برای گفتن داشته باشیم.

گفتنی است، پارک علم و فناوری البرز در راستای توسعه ارتباط با بخش صنعت از فناوران و فعالان برای گسترش فضای تجاری‌سازی حمایت می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار