کد خبر:۱۰۳۲۰۳۱

حضور «سید عمار حکیم» در موکب خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی

سید عمار حکیم رهبر جریان حکمت ملی در عراق با حضور در موکب‌های مسیر منتهی به کربلای معلی، به زائران اربعین حسینی خدمت‌رسانی کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، سید عمار حکیم رهبر جریان حکمت ملی در عراق با حضور در موکب‌های مسیر منتهی به کربلای معلی، به زائران اربعین حسینی خدمت رسانی کرد.

در این تصاویر سید عمار حکیم در موکب شهید محراب که به یاد شهید محمد باقر حکیم برپا شده، حضور پیدا کرد.

وی در این تصاویر در حال پذیرایی از زائران اربعین حسینی دیده می‌شود.

گفتنی است مراسم پیاده روی اربعین حسینی از چند هفته پیش با حضور گسترده زائران خارجی در عراق آغاز شده و هیئت‌های مختلف در مسیرهای منتهی به کربلا، با برپایی مواکب متعدد، به خدمت رسانی به زائران مشغولند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار