آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۳۶۶۲
خبرگزاری رویترز:

رژیم صهیونیستی «سامانه دفاعی پیشرفته» به امارات می‌فروشد

خبرگزاری رویترز اعلام کرد که مقامات رژیم صهیونیستی با فروش «سامانه دفاعی پیشرفته» به امارات موافقت کرده اند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، خبرگزاری رویترز گزارش داد که تل آویو با فروش «سامانه دفاعی پیشرفته» به امارات که اولین معامله نظامی اعلام شده میان دو طرف از زمان عادی سازی روابط در سال ۲۰۲۰ می‌باشد، موافقت کرده است.

بر اساس این گزارش، دو منبع آگاه در این باره گفتند که تل آویو با درخواست امارات در اواسط تابستان موافقت کرد و سامانه رهگیر «اسپایدر» ساخت شرکت «رافائل» را به ابوظبی عرضه خواهد کرد، اما منابع مذکور به دلیل ماهیت حساس قرارداد از ارائه جزئیات بیشتر خودداری کردند.

بر همین اساس یک منبع دیگر گفت که امارات به فناوری دست یافته است که می‌تواند با حملات پهپادی مانند حملاتی که اوایل سال جاری به ابوظبی انجام شد، مقابله کند.

همچنین پیش از این «رام بن باراک» رئیس کمیته روابط خارجی و امنیت پارلمان رژیم صهیوینستی «کنست» در پاسخ به سوالی درباره اینکه تل آویو، امارات را به سامانه دفاع هوایی تجهیز خواهد کرد یا خیر، بدون پرداختن به جزئیات بیشتر گفته بود که همکاری گسترده‌ای با امارات وجود دارد.

این در حالی است که رسانه‌ها پیش از این از ارسال شماری پهپاد «بیرقدار» ساخت ترکیه به امارات متحده عربی و رایزنی عربستان با آنکارا برای خرید این نوع پهپاد خبر دادند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار