آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۴۲۷۳
رئیس منطقه خرسون:

الحاق به روسیه بلافاصله انجام خواهد شد

رئیس منطقه خِرسون در شرق اوکراین، با اشاره به جمع‌بندی نهایی همه‌پرسی الحاق به روسیه گفت که روسیه حالا به سرعت خرسون را الحاق خواهد کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از یواس‌ای تودی، ولادیمیر سالدو، رئیس منطقه خرسون می‌گوید حالا که رای‌گیری درباره الحاق این منطقه به روسیه به جمع‌بندی نهایی رسیده، روسیه بدون معطلی منطقه خرسون را الحاق می‌کند.

سالدو دراین‌باره گفت: نهاد قدرت هرچه سریع‌تر آغاز به کار کند، زندگی برای مردم راحت‌تر خواهد شد. البته تا زمانی که قوانین فدراسیون روسیه را به مقامات خود بیاموزیم، یک دوره انتقال در پیش خواهد بود.

وی افزود: این دوره انتقال وجود دارد، اما انتظار نداریم که زیاد طول بکشد.

سالدو همچنین گفت که شهروندان این منطقه که روادید روسیه دریافت کنند، مشمول قانون بسیج نسبی نیرو‌های ذخیره روسیه نخواهند شد و این قانون برای آن‌ها صادق نیست.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه هفته گذشته فرمان بسیج نسبی حدود ۳۰۰ هزار نفر از نیرو‌های ذخیره این کشور را امضا کرد.

کایریل یکم، اسقف کلیسای ارتدکس روسیه نیز به پیروانش گفته است که کشته شدن در حین انجام خدمت وظیفه، تمام گناهان را می‌زداید.

وی با حمایت از بسیج نسبی نیرو‌های ذخیره روسیه گفت که این اقدام به «آشتی» روسیه و مسکو منجر خواهد شد.

همه‌پرسی در دو جمهوری لوهانسک و دونتسک و همچنین دو منطقه خرسون و زاپروژیا در شرق اوکراین از هفته گذشته آغاز شد و امروز (سه‌شنبه) به پایان می‌رسد.

بر اساس آخرین برآوردها، در هر کدام از این چهار منطقه بیش از ۹۰ درصد شرکت‌کنندگان به الحاق به روسیه رای موافق داده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار