کد خبر:۱۰۳۴۳۵۵

صیانت از زیرساخت‌های حیاتی در برابر تهدید‌های سایبری

برقراری امنیت سایبری زیرساخت‌های حیاتی کشور یکی از نیاز‌های اصلی حوزه امنیت ارتباطات و اطلاعات است که شرکت دانش‌بنیان پیام‌پرداز در تولید و توزیع محصولات مرتبط پیشتاز بوده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، شرکت مهندسی ارتباطی پیام‌پرداز با سابقه ۲۶ ساله فعالیت در حوزه امنیت، فناوری اطلاعات و ارتباطات تمرکز خود را بر تولید و توزیع محصولات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قرار داده و به همت فارغ‌التحصیلان و نخبگان دانشگاه صنعتی و اصفهان تاسیس شده است.


سید وحید نحوی، مدیر عامل این شرکت با اشاره به فعالیت‌های پژوهشی، رمزنگاری و پروتکل‌های امنیتی این شرکت، اظهار داشت: یکی از مزیت‌های استفاده از محصولات داخلی، برقراری امنیت بالا در بخش‌های حیاتی و حساس است، زیرا نقاط ضعف محصولات خارجی در اختیار سازنده آن قرار دارد و به راحتی می‌تواند از آن سوء‌استفاده کند و یا در معرض حملات سایبری قرار دهد.

از این رو ترجیح کشور به استفاده از محصولات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری داخلی البته با کیفیت بالاست که شرکت‌های دانش‌بنیان در این مسیر موفق عمل کرده‌اند و به خوبی توانایی خود را به منصه ظهور رسانده‌اند.


به عبارتی این شرکت مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در حوزه‌های امنیت، ارتباطات بین شبکه‌ای و ارتباط از راه دور کاربران با سازمان، پایش امنیت، دسترسی سریع و آسان فعالیت دارد و از سال ۱۳۹۳ عنوان دانش‌بنیان را کسب کرده است که علاوه بر ساخت محصولات، فروش و پشتیبانی پروژه‌های مشاوره‌ای امنیت‌سازی را اجرا می‌کند.


مدیر عامل شرکت دانش‌بنیان پیام پرداز با اشاره به امکان اشتغال‌آفرینی، گفت: در حال حاضر این شرکت بالغ بر ۱۶۰ نیرو جذب کرده و با استقبال از محصولات داخلی شرایط اشتغال‌آفرینی فراهم است. مشتریان و مخاطبان این شرکت شامل بانک‌ها، اپراتور‌های مخابراتی و تلفن همراه، واحد‌های بازرگانی و پشتیبانی و توسعه محصولات و بخش اداری سازمان‌هاست.


نحوی، اتکا به نوآوری و محصولات بدیع را هدف اصلی فناوران شرکت دانست و افزود: محصولات این شرکت از لحاظ کیفی منحصر به فرد و دارای ثبت اختراع هستند و سعی شده تا نوآوری را در ساخت و تولید محصولات در اولویت قرار دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار