پورمند مدیرکل پیشگیری از جرم قوه قضائیه در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با مطالعه و شناسایی آخرین متدهای مقابله و پیشگیری از جرم در دنیا و همچنین بومی سازی و به روز کردن آنها مطابق با فرهنگ و قوانین بومی خودمان اقدامات متعددی را در دستور کار دارد.
وی تصریح کرد: از جمله اقدامات فوق این بوده است که در سال گذشته و سال جاری برنامههای مختلفی را در حوزه رمزارزها، متاورس و تمام جرائمی که حوزه سایبر انجام میشود طراحی و اجرا کردیم که خدا را شکر نتایج خیلی خوبی را به همراه داشته است.
مدیرکل پیشگیری از جرم قوه قضائیه خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۱ هم ما با همافزایی با سایر سازمان ها و نهادها از جمله وزارت کشور و همچنین سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات برنامههای مختلفی در حوزه مقابله با جرائم سایبری طراحی کردیم و در حال اجرای آن هستیم و امیدواریم در پایان سال بتوانیم در این خصوص اطلاعات خوبی را به مردم ارائه دهیم.
پورمند یادآور شد: یکی از نگرانیهای همیشگی ما در معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه این است که احساس میکنیم فضای مجازی تا حد زیادی رها است و مجرمین در این حوزه اقدامات مجرمانه خودشان را پیش میبرند و با استفاده از بستری که بستر اصلاحا مجازی است و البته اگر در واقع با نگاه قضایی و با نگاه حقوقی بخواهیم حساب کنیم، یک بستر حقیقی است.
وی در ادامه اضافه کرد: ما جلسات مختلفی را با بخشهایی که در حوزه فضای مجازی متولی هستند در نظر داشته و داریم تا ان شاالله بتوانیم کنترل بیشتری را در این حوزه داشته باشیم تا نوجوانان را مصون کرده و نگرانی خانوادهها را کمتر کنیم.
مدیرکل پیشگیری از جرم قوه قضائیه تأکید کرد: در راستای کنترل هر چه بیشتر و بهتر فضای مجازی هم اقداماتی را در تعینن مجازاتهای بازدارندهای را در این خصوص انجام دادیم و هم در حوزه اقدامات پیشگیرانه، اطلاع رسانی و فرهنگسازی کارهای مهمی انجام شده است.