کد خبر:۱۰۳۴۵۱۰
هیجان به شبکه نسیم بازگشت؛

آغاز رقابت‌های گروه چهارم مسابقه بزرگ «تهمتن»

دومین قسمت از رقابت‌های گروه چهارم مرحله نیمه نهایی مسابقه بزرگ «تهمتن» از شامگاه روز پنجشنبه هفتم مهر روی آنتن شبکه نسیم می‌رود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، دومین قسمت از رقابت‌های گروه چهارم مرحله نیمه نهایی مسابقه بزرگ «تهمتن» از شامگاه روز پنجشنبه هفتم مهر ماه با اجرای بهداد سلیمی و آیدین ختایی روی آنتن شبکه نسیم می‌رود. این در حالی است که شب گذشته اولین قسمت این مرحله پخش شد و فردا نوبت سومین قسمت است. در گروه چهارم، ۱۶ ورزشکار حضور دارند که پس از موفقیت در مرحله مقدماتی که با مشارکت ۶۴ نفر برگزار شد، به این مرحله رسیده‌اند.

از میان این ۱۶ نفر، ۴ نفر به مرحله فینال راه می‌یابند و بعد از برگزاری رقابت میان آن‌ها، یک ورزشکار به دور نهایی یعنی «فینال فینالیست‌ها» راه خواهد یافت. تاکنون تکلیف سه فینالیست مشخص شده است که در گروه یک سعید مهدوی از تبریز، در گروه دو علی اصغر چراغی پور از قم و در گروه سه علی اصغر سمیعی از کرج به این مرحله صعود کرده‌اند. آن‌ها به همراه قهرمان گروه چهارم، برای کسب عنوان «تهمتن ایرانی» با هم به رقابت خواهند پرداخت.

در مسابقه بزرگ «تهمتن» ورزشکاران برای نمایش قدرت بدنی و هوش خود تلاش می‌کنند. «تهمتن» با اجرای بهداد سلیمی و آیدین ختایی ساعت ۲۳ روز‌های چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه از شبکه نسیم پخش می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار