آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۵۱۹۸
جنبش جهاد اسلامی فلسطین:

مقاومت تنها راه بازپس گیری حقوق ملت فلسطین است

جنبش جهاد اسلامی فلسطین تاکید کرد که مقاومت و در رأس آن مقاومت مسلحانه تنها راه آزادسازی سرزمین و مقدسات فلسطین از دست اشغالگران است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از فلسطین الیوم، جنبش جهاد اسلامی فلسطین در بیانیه‌ای به مناسبت هفتمین سالروز انتفاضه قدس با اعلام اینکه مقاومت و در رأس آن مقاومت مسلحانه تنها راه آزادسازی سرزمین و مقدسات فلسطین از دست اشغالگران است، بر ضرورت ایجاد برنامه ملی و یکپارچه مقاومت به عنوان یک گزینه استراتژیک در مقابله با طرح‌های رژیم صهیونیستی تاکید کرد.

در این بیانیه آمده است: شهر قدس و مسجدالاقصی مرکز ثقل مقاومت و مسئله فلسطین باقی خواهد ماند و از همه شهروندان فلسطینی ساکن کرانه باختری و اراضی اشغالی ۱۹۴۸ انتظار می‌رود که برای مقابله با یورش‌های مکرر شهرک نشینان صهیونیست، در این مسجد حضور گسترده و مرتب داشته باشند.

جنبش جهاد اسلامی فلسطین ادامه داد: دستاورد‌های مقاومت در نبرد‌های مختلف با رژیم صهیونیستی که تازه‌ترین آن نبرد «وحدت میدان ها» ساعت بود، نشان دهنده درستی راه مقاومت در ایجاد اتحاد میان ملت فلسطین است.

این جنبش فلسطینی عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را ضربه‌ای به مسئله و حقوق ملت فلسطین دانست و از ملت‌های عربی خواست که در برابر توطئه‌ها علیه ملت و مسئله عادلانه فلسطین هوشیار باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار