آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۵۸۵۴

جايگاه واقعی برای همراهی بخش خصوصی در بهره برداری مترو بايد مشخص شود

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران از اهتمام ویژه برای مشخص کردن جایگاه واقعی بخش خصوصی برای همراهی و همکاری با شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از مدیریت ارتباطات و امور بین المل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه؛ صبح امروز شنبه ۱۶ مهرماه اولین جلسه جلال بهرامی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با مدیرعامل، معاونین و مدیران شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه در این شرکت برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر حامد عباسی نامی مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو گزارشی از روند فعالیت‌ها در تمامی بخش‌های عملیاتی و ستادی این شرکت ارائه کرد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران نیز ضمن تاکید بر استفاده بیشتر و بهتر از ظرفیت بخش خصوصی گفت: بحث قطار‌ها و تامین قطعات با اولویت بندی بر اساس ضرورت به جدیت پیگیری می‌شود. موضوعات مطرح شده در حوزه حمل و نقل ریلی مشکلاتی نیست که قابل حل نباشد.

جلال بهرامی با اشاره به اینکه فضا‌های تجاری مترو باید هزینه‌های بخش بهره برداری مترو را تامین کند تصریح کرد: در تمامی دستگاه‌ها بخصوص در شهرداری تهران، شرکت‌ها برای برون رفت از بوروکراسی اداری شکل گرفته اند، اما بخاطر غلط بودن سیستم اداری، ماموریت‌ها به درستی انجام نشده و دچار عقب ماندگی در بخش‌های مختلف هستیم.

وی گفت: منابع مالی شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه باید از فضا‌های تجاری تامین شود چراکه توانمندی متخصصان داخلی در حوزه‌های فنی در این سال‌ها مشخص شده است و مشکلی در توان کشور برای مهار تحریم‌ها و برون رفت از مشکلات و تامین قطعات مترو نداریم و نیاز‌ها با تامین منابع مالی محقق می‌شود.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در ادامه با تاکید بر اینکه در راستای تحقق اساسنامه شرکت بهره برداری مترو نباید از هیچ تلاشی فروگذار بود و هر بخشنامه‌ای که اساسنامه را نفی کند و مانعی در تحقق شرح فعالیت‌ها باشد؛ از هر سمت و سویی که باشد قابل اجرا نیست و آن را باطل می‌کند افزود: هر زمانی که فعل خواستن صرف شود کار‌ها قابل اجرا می‌شود و موانع برکنار می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: اگر نتوانیم جایگاه بخش خصوصی را در شرکت بهره برداری مترو مشخص کنیم کاری نمی‌توانیم انجام دهیم.

جلال بهرامی با بیان اینکه ۸۹ درصد اقتصاد در دست بخش دولتی است افزود: دستگاه‌های نظارتی باید نگاه خود را تغیر دهند قرار نیست با اجرای این بخشنامه‌ها قطار حرکت شرکت را از کار بیندازیم. مردم حاکم ما هستند و ما خادم مردم، اما ساختاری درست کردیم که خودمان را برتر گذاشته ایم و همین اشتباه باعث خروج سرمایه از کشور شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار