آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۸۰۸۰
رئیسی:

موضع قطعی ایران از آغاز جنگ در اروپا مخالفت با درگیری و جنگ است

رئیس جمهور کشورمان در پاسخ به تماس تلفنی رئیس جمهور لهستان گفت: موضع قطعی ایران از آغاز جنگ در اروپا، مخالفت با درگیری و جنگ بوده است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور بعد از ظهر امروز چهارشنبه در پاسخ به تماس تلفنی «آندژی دودا»، رئیس جمهور لهستان، روابط ایران با هر دو طرف درگیر جنگ در اروپا را تاریخی و همه‌جانبه دانست و با رد برخی ادعا‌های غیر مستند درباره مواضع ایران، آن را ناشی از سیاست‌های مغرضانه کشور‌های غربی و در رأس آن‌ها آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران دانست و تصریح کرد: موضع قطعی ایران از آغاز جنگ در اروپا، مخالفت با درگیری و جنگ بوده است.

رئیسی با اشاره به جنگ ۸ ساله و خسارت‌باری که از سوی آمریکا و برخی کشور‌های اروپایی و با عاملیت صدام به ایران تحمیل شد، تاکید کرد: هیچ کشوری به اندازه ایران انگیزه مخالفت با جنگ را ندارد، لذا جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد از همه ظرفیت‌های گسترده خود از جمله در عرصه دیپلماتیک برای پایان یافتن جنگ در اروپا بهره بگیرد.

رئیس جمهور میزبانی ایران از پناهندگان لهستانی جنگ جهانی دوم را یکی از فراز‌های روابط دو ملت و نشاندهنده دیدگاه و استراتژی ملت ایران در ایستادن کنار مظلومان توصیف و تاکید کرد: در شرایط فعلی هم تهران و هم ورشو باید با ارائه راهکار‌های مناسب به دنبال ارتقای سطح تعاملات اقتصادی و تجاری باشند.

«آندژی دودا» رئیس جمهور لهستان نیز در این گفتگوی تلفنی با اشاره به سوابق طولانی روابط دوستانه کشورش با ایران، مهمان‌نوازی مردم ایران از پناهندگان لهستانی جنگ جهانی دوم را نشانه عمق صمیمیت میان دو ملت و کشور دانست و خاطرنشان کرد: لهستان همواره قدردان مهربانی و نوع‌دوستی مردم ایران هست و خواهد بود.

رئیس جمهور لهستان با تصریح بر این نکته که جمهوری اسلامی ایران همواره به دنبال گسترش و تقویت صلح و ثبات در دنیا بوده است، ارتقای سطح همکاری‌های دو کشور در عرصه‌های دوجانبه و بین‌المللی را خواستار شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار