آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۸۸۶۰

شکست عملیات تروریستی داعش در شهر پیتیگورسک روسیه

سرویس امنیت فدرال روسیه (FSB) صبح امروز دوشنبه از شکست عملیات تروریستی داعش در شهر پیتیگورسک روسیه و بازداشت دو عنصر تروریستی در این منطقه خبر داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از وبگاه اسپوتنیک، سرویس امنیت فدرال روسیه (FSB) صبح امروز دوشنبه از شکست عملیات تروریستی داعش در شهر پیتیگورسک روسیه و بازداشت دو عنصر تروریستی در این منطقه خبر داد.

در بیانیه سرویس امنیت فدرال روسیه در این باره آمده است: یک عملیات تروریستی از سوی عناصر داعش که قرار بود در شهر پیتیگورسک در منطقه استاوروپول اجرا شود از سوی نیرو‌های امنیتی خنثی و دو نفر از عوامل مرتبط با این رخداد بازداشت شدند.

بنابر اعلام سرویس امنیت فدرال روسیه اعضای این شبکه تروریستی وابسته به داعش در نظر داشته اند که مرکز پلیس شهر پیتیگورسک را منفجر کنند.

مقامات امنیتی روسیه اعلام کرده اند که عناصر تروریستی داعش وابسته به خارج بوده و از سوی سران این گروه در یک کشور دیگر هدایت می‌شده اند.

براین اساس، در جریان بازداشت این تروریست‌ها، تسلیحات نظامی و چندین بمب از محل اختفای آن‌ها کشف و ضبط شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار