آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۴۰۴۷۷

نامه جعلی اسرائیلی‌ها با عنوان اعزام نیرو از لبنان به ایران!

از روز گذشته تصویر نامه‌ای مجعول منتسب به سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان در فضای مجازی در حال بازنشر است و به شدت از سوی اکانت‌های ضدایرانی به اصطلاح وایرال شده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو،  از روز گذشته تصویر نامه‌ای مجعول منتسب به سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان در فضای مجازی در حال بازنشر است و به شدت از سوی اکانت‌های ضدایرانی به اصطلاح وایرال شده است.

در این پیام‌ها ادعا شده دبیرکل حزب الله در نامه‌ای سری و فوری خطاب به شخصیتی خیالی! تحت عنوان «فرمانده شورای عالی جهادی» از وی درخواست کرده است تا اقدامات لازم به منظور اعزام نیرو‌های ۲ واحد ۱۳۳ و گردان عملیات خارجی حزب الله تحت تام واحد۹۱۰، به ایران جهت مقابله با معترضین و حفاظت از شخصیت‌های مهم سیاسی ایرانی صورت پذیرد.

اما ماجرا چیست؟ بررسی‌های تسنیم نشان می‌دهد این نامه جعلی نخستین بار توسط یک خبرنگار زن صهیونیستی به نام «امیلی شرادر» که ستون نویس روزنامه جروزالم پست است تولید و پس از آن توسط بسیاری از شبکه‌های تلویزیونی معاند جمهوری اسلامی ایران از جمله صدای آمریکا نیز بازنشر شده است.

تسنیم در گفتگو با یک کارشناس ارشد امنیتی درباره مطالب مندرج در این نامه به نکات قابل توجهی دست یافته است. نخست آنکه علاوه بر جعل آشکار قالب سربرگ و مهر‌های مورد استفاده در این نامه، قالب و لحن نگارش نامه از چارچوب نامه‌های رسمی و اداری به دور است. مانند استفاده کلمه عربی (ارجو) به معنی لطفاً که در نامه‌های رسمی اگر دستوری باشد به کار نمی‌رود.

دوم آنکه اساساً جایگاه و پست سازمانی تحت عنوان شورای عالی جهادی در ساختار حزب الله و مقاومت اسلامی لبنان وجود خارجی ندارد!

سوم اینکه واحد‌های نظامی با شماره‌های معرفی شده در این نامه جعلی تحت عنوان بخش‌های اداری و عملیاتی حزب‌الله اساساً وجود خارجی نداشته و یا آنکه نام‌های اطلاق شده صحیح نیست!

علاوه بر این حزب الله هیچ گاه چنین واحد‌هایی در ساختار خود معرفی نکرده و این مطالب صرفا به کرات توسط رسانه‌های رژیم صهیونیستی تولید و انتشار یافته‌اند!

 

اسرائیلیاتی با عنوان نامه سید حسن نصرالله برای اعزام نیرو به ایران!

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار