آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۴۲۴۶۳

ارتقای رتبه علمی دانشگاه تبریز دربین دانشگاه‌های جامع کشور

دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC)، رتبه هفتم را در بین دانشگاه‌های جامع کشور و رتبه یازدهم در میان کل دانشگاه‌های کشور را بدست آورد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو،  جلال شیری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز در را بطه با ارتقای این دانشگاه گفت: در رتبه‌بندی سال ۱۴۰۰-۱۳۹۹ که منتهی به ابان ماه سال ۱۴۰۰ می‌باشد، مجموعا تعداد ۱۱۰ دانشگاه از کشورمان توسط مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC) مورد ارزیابی قرار گرفته است که در این رتبه بندی دانشگاه تبریز در جمع برترین این دانشگاه‌ها قرار گرفته است.

 

وی در ادامه با بیان اینکه در این رتبه بندی، معیار‌های کلی در ارزیابی و رتبه بندی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در ۶ حوزه آموزش (با وزن ۳۰ درصد)، پژوهش (با وزن ۲۵ درصد)، فناوری و نوآوری (با وزن ۲۰ درصد)، بین المللی سازی (با وزن ۱۰ درصد)، اثرگذاری اقتصادی (با وزن ۱۰ درصد) و خدمات اجتماعی، زیر ساخت و تسهیلات (با وزن ۵ درصد) بوده است، تصریح کرد: بر اساس این رتبه بندی دانشگاه تبریز در بین دانشگاه‌های جامع کشور رتبه هفتم و در میان دانشگاه‌های کشور (جامع و صنعتی) رتبه یازدهم را کسب کرده است.


وی افزود: جایگاه دانشگاه تبریز در میان ۱۰ دانشگاه جامع برتر بر اساس ۶ معیار ارزیابی نیز در بخش پژوهش رتبه ششم، آموزش رتبه دهم، بین المللی سازی رتبه هشتم و دراثرگذاری اقتصادی جایگاه ششم را کسب کرده است.


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز افزود: این دانشگاه در میان۱۰ دانشگاه جامع و صنعتی برتر (درهمکرد) بر اساس ۶ معیار ارزیابی شده نیز در بخش پژوهش رتبه نهم و دراثرگذاری اقتصادی رتبه دهم را بدست آورده است.


همین گزارش حاکی است؛ دانشگاه تبریز در حال حاضر با داشتن ۲۰ دانشکده، ۸۰۰ نفر عضو هیات علمی، بیش از ۲۰ هزار  نفر دانشجو و نیز به جهت همجواری با دانشگاه‌های بزرگ کشور‌های منطقه، به عنوان بزرگترین مرکز علمی غرب و شمال غرب کشور، عهده دار بخش بزرگی از مسئولیت تولید علم و فناوری و رقابت در عرصه‌های بین المللی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار