به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از دبیرخانه دائمی جشنواره فیلم مدرسه، امیرحسین اخوین دبیر هشتمین جشنواره فیلم کوتاه مدرسه در آیین اختتامیه این دوره از جشنواره در بخش علمی و آموزشی که در تالار سوره حوزه هنری برگزار شد اظهار کرد: در جشنواره فیلم مدرسه نگاه تخصصی داریم هریک از محورهای این جشنواره به صورت تخصصی دنبال میشود لذا در چندسال اخیر رویکرد جشنواره فیلم مدرسه، رویکردی تخصصی و مهارت محور بوده است.
وی افزود: نگاه ما این است که دانش آموزان برگزیده در بخشهای مختلف این جشنواره، برای کشور روایت پیشرفت داشته باشند، برگزیدگان جشنواره در این چند روز بازدیدهایی از جاهای مختلف داشتند و تجربه نگاری انجام دادند.
دبیر جشنواره فیلم مدرسه همچنین در ادامه اشاره کرد: شناسایی و شبکه سازی دانش آموزان در این جشنوارهها اتفاق میافتد که برای ما نیز اهمیت بالایی دارد.
نماینده ستاد توسعه فناوری نانو نیز در ادامه این مراسم گفت: در ستاد که از سال ۸۳ آغاز به کار کرده است، یکی از محورهای اصلی را مبتنی بر دانش آموز دانستیم، بیش از یک میلیون نفر از دانش آموزان در این سالها با فناوری نانو آشنا شدند.
وی افزود: ستاد توسعه فناوری نانو از افرادی که ایده، طرح و تولیدات خوب دارند، حمایت میکند. جشنواره نانو و رسانه در سطح بالایی آثار برگزیده را معرفی میکند در این جشنواره بخش دانش آموزی را اضافه میکنیم تا از برگزیدگان این جشنواره حمایت ویژه داشته باشیم.
رضایی نماینده ستاد امر به معروف و نهی از منکر نیز اظهار کرد: در ستاد امر به معروف و نهی از منکر در عرصههای مختلف به ویژه رسانه وارد شدیم. خلاء فعالیتهای رسانهای در کشور حس میشود و تمام اطلاعات مردم از ستاد امر به معروف محدود به اطلاعات دیگر شده است.
وی افزود: حدود ۹۰ درصد فعالیتهای ستاد، در حوزه مطالبه گری از مسئولان است که با همت فیلم سازان محقق میشود.
رضایی بیان کرد: در حوزه سینما و فیلم سازی باید قهرمانان مشخصی داشته باشیم تا ایران اسلامی را به کل دنیا منعکس کنیم. فیلم سازان آینده باید عناصر قهرمان و ضدقهرمان خود را بسازند.
گفتنی است در این مراسم، از برگزیدگان بخش علمی آموزشی هشتمین جشنواره فیلم کوتاه مدرسه و پنجمین مسابقه دانش آموزی نور تجلیل و جوایزی به آنان اهدا شد.