آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۴۳۳۴۳

۳ دانشگاه با ورود به حوزه زراعت و باغبانی به تامین امنیت غذایی کمک می‌کنند

تامین امنیت غذایی به عوامل زیادی وابسته است که زنجیره‌وار به هم متصل هستند و عدم تامین هر کدام از آن‌ها می‌تواند اقدامات در این زمینه را ابتر بگذارد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، از آنجایی که تولید محصولات باغبانی در تامین امنیت غذایی سالم و پاک نقش بسیار حیاتی دارد و بخش بزرگی از نیاز‌های غذایی مردم با این محصولات تامین می‌شود؛ باید در تامین امنیت غذایی نگاه ویژه‌ای به صنعت کشاورزی و باغبانی داشته باشیم.

این کار هم تنها با استفاده از توان دانشی و تخصصی دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان‌ها میسر است. اقدامی که در اولویت ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری قرار گرفته و در تلاش است با به میدان آوردن دانشگاه‌های توانمند و شرکت‌هایی که می‌توانند در این عرصه خدمت رسانی کنند؛ عملیاتی خواهد شد.

ستاد توسعه زیست فناوری در اجرای این طرح از ظرفیت ۳ دانشگاه جیرفت، کردستان و پژوهشگاه مواد و انرژی و همچنین شرکت‌های دانش‌بنیان «کاوش کیمیا کرمان»، «زیست‌فناور سبز»، «فناوری زیستی طبیعت‌گرا» و «صنایع زیست‌فناوری کارا» استفاده خواهد کرد.

البته همه این اقدامات باید در کنار استفاده حداکثری از مزیت‌های اقلیمی و موقعیت جغرافیایی کشور و در نظر گرفتن زیست بوم طبیعی و تخصصی موجود در مناطق مختلف انجام شود تا به نتیجه درست و قابل قبولی برسد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار