آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۴۳۴۹۷
گروسی عنوان کرد:

تصمیم آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای اعزام کارشناسان به 4 نیروگاه هسته‌ای اوکراین

مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در اظهاراتی عنوان کرد: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA) در نظر دارد کارشناسانی را به ۴ نیروگاه هسته‌ای اوکراین بفرستد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی از برنامه این نهاد برای اعزام کارشناسان خود به اوکراین خبر داد.

«رافائل گروسی» مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی امروز چهارشنبه در اظهاراتی عنوان کرد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA) در نظر دارد کارشناسانی را به ۴ نیروگاه هسته‌ای اوکراین بفرستد.

مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی در ادامه در خصوص نگرانی‌های روسیه در خصوص احتمال توسل اوکراین به بمب کثیف در نبرد با این کشور افزود: هیچ فعالیت نامناسبی در هیچیک از تاسیسات هسته‌ای اوکراین، که در حال حاضر از سوی آژانس بین المللی انرژی اتمی در اوکراین محافظت می‌شوند، وجود ندارد.

گروسی تاکید کرد که نتایج نمونه‌های گرفته شده از ۳ سایت دیگر هنوز نهایی نشده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار