به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، اسماعیل محبیپور ظهر سهشنبه ضمن یادآوری اینکه برای نخستین بار در تاریخ انقلاب اسلامی، مکانی برای تجمعهای قانونی توسط مسئولان استان فارس در شیراز تعیین شده است، در خصوص نحوه برگزاری این تجمعها به خبرنگاران گفت: احزاب، جریانهای سیاسی، گروهها و جریانهای صنفی میتوانند درخواست برگزاری تجمع خود را به فرمانداری شهرستان شیراز ارائه داده و بر اساس اصل ۲۷ قانون اساسی تجمع برگزار کنند و مجموعه دستگاههای انتظامی و نظام جمهوری اسلامی وظیفه تأمین امنیت آنها را برعهده دارند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس در پاسخ به این پرسش که "اگر افراد در محل برپایی تجمعهای قانونی، هر شعاری بدهند با آنها برخورد نمیشود" نیز گفت: در آئیننامه اجرایی این موضوع تعریف شده است، مطمئناً توهین به افراد به بهانه برپایی تجمع پذیرفته نیست و نمیتوان به عنوان اعتراض اقدام به طرح اتهام و توهین و … کرد.
وی با بیان اینکه برپایی تجمعهای قانونی چارچوبِ تعریفشده بسیار وسیعی دارد و به راحتی میشود از این بستر استفاده کرد، گفت: تعیین باغ جنت شیراز برای برگزاری چنین تجمعاتی، گام اول استان فارس در راستای اجرای قانون و فراهم کردن بستر استفاده مردم از حقوق قانونیشان به شمار میرود و امیدواریم در این تجربه موفق شویم.
محبی پور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه در وقایع اخیر، چه سهمی ناشی از تحریکات خارج مرزها و معاندان است و چه سهمی مربوط به نارضایتیهای مردم، گفت: هر تهدیدی بر آسیبها سوار میشود، در وقایع ناامنکننده هم همین وضعیت وجود دارد، آسیبها زمینهساز بروز تهدیدها است، زخمهایی در داخل کشور وجود دارد.
وی ادامه داد: نارضایتیهای ناشی از مسائل اقتصادی و معیشتی مُستمسک دست دشمن قرار گرفت، آنها را بزرگنمایی و ایجاد ناامیدی کرد، این ایجاد ناامیدی همراه با وقایعی بود که عصبانیت را ایجاد کرد و این عصبانیت منجر به اشتباهات محاسباتی در ذهن برخی از افراد شد و این اتفاقات رقم خورد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس در پاسخ به این پرسش که "به قسمتی از اعتراضات مردم حق میدهید؟ " گفت: بله، ۱۰۰ درصد حق میدهم، نظام جمهوری اسلامی هیچگاه مدعی نبوده که همه مشکلات را حل کرده است، الآن هم ما مدعی نیستیم.
محبیپور گفت: ما برای حل مشکلات تلاش میکنیم و در گامهایی که تعریف کردهایم یعنی ایجاد انقلاب اسلامی، ایجاد جامعه اسلامی و ایجاد دولت و تمدن اسلامی گامهای بلندی در نظر گرفتهایم، در مرحله دولتسازی به معنی واقعی کلمه که یک دولت اسلامی سر کار بیاید و بتواند موضوعاتی که وجود دارد را برطرف کند هنوز موفق نبودهایم و در مسیر اصلاح قرار گرفتهایم.