
کد خبر:۱۰۴۶۵۶۹
هلاکت ۴۴ تروریست "بوکوحرام" در جریان درگیری با ارتش نیجریه
طی عملیات زمینی و هوایی ارتش نیجریه در شمال این کشور ۴۴ تروریست بوکوحرام به هلاکت رسیدند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، طی عملیات زمینی و هوایی ارتش نیجریه در شمال این کشور ۴۴ تروریست بوکوحرام به هلاکت رسیدند.
«موسی دانمادامی» اعلام کرد، طی هفته گذشته در عملیات زمینی و هوایی ارتش در استان بورنو، ۴۴ تروریست بوکوحرام کشته شدند.
وی افزود: نیروهای ارتش همچنین در طی این عملیات ۴۷ تن از تروریستها را دستگیر کردند و همچنین موفق به آزاد کردن ۱۰ گروگان از دست تروریستها شدند.
گروه تروریستی بوکوحرام تاکنون هزاران نفر را در آفریقا به قتل رسانده و میلیونها تن دیگر را آواره کردهاند.
گفتنی است بوکوحرام همچنین در سال ۲۰۱۵ حملاتی را به کشورهای نیجریه، کامرون، چاد و نیجر انجام داد و دستکم دو هزار نفر در جریان حملات این گروه در منطقه دریاچه چاد کشته شدند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.