آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۴۷۰۷۱

آلمان: قطع گفتگو با پوتین اشتباه بزرگی است

صدر اعظم آلمان یکشنبه شب در اظهاراتی گفت که با وجود همه اختلاف‌ها قطع کامل گفتگو با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه اشتباه بزرگی است.

 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، اولاف شولتز افزود: مهم است که با امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه به عنوان نمایندگان گروه ۷ به دنبال گفت وگوی مجدد با پوتین باشیم.

صدر اعظم آلمان پیش‌تر در یک گفت وگوی تلفنی با پوتین از وی خواسته بود تا برای رسیدن به یک راه حل دیپلماتیک نیرو‌های خود را از اوکراین خارج کند.

کرملین در بیانیه‌ای پس از تماس صدراعظم آلمان اعلام کرد: روسیه مدت‌هاست از حملات موشکی با دقت بالا به اهداف خاصی در اوکراین اجتناب کرده، اما اقدامات اخیر مسکو در مواجهه با حملات تحریک‌آمیز کی‌یف ضروری و اجتناب‌ناپذیر است.

به گفته پوتین، کی‌یف مسئول انفجار پلی است که کریمه را به روسیه متصل می‌کند و تاکید کرد مسکو حق بمباران زیرساخت‌های انرژی اوکراین را داراست.

در پی حملات روسیه به نیروگاه‌های برق و دیگر زیرساخت‌های اوکراین، میلیون‌ها نفر از مردم این کشور در بیش از یک ماه گذشته بدون برق مانده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار