آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۴۷۲۵۰

مستند «پاییز حرم» روی آنتن می‌رود

همزمان با فرارسیدن چهلمین روز حادثه تروریستی شاهچراغ شیراز، مستند تلویزیونی «پاییز حرم» به کارگردانی علی خسروی دوشنبه چهاردهم آذرماه از شبکه یک پخش می‌شود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، این مستند ۳۰ دقیقه‌ای که روایتی ناگفته از حادثه تلخ حمله به زوار حرم حضرت شاهچراغ (ع) است، برای نخستین بار امشب ساعت ۱۸:۳۰ روی آنتن می‌رود. «پاییز حرم» روز‌های آینده از دیگر شبکه‌های تلویزیونی نیز پخش خواهد شد.

این مستند حاوی تصاویر تازه و نادیده‌ از دوربین‌های مداربسته حرم حضرت احمد بن موسی (ع) و روایت‌هایی تلخ از شاهدان عینی ماجرای حمله تروریستی شاهچراغ در گفتگو با خادمان و زائران است. این حادثه عصر چهارم آبان رخ داد در پی آن ۱۳ نفر از زوار به شهادت رسیدند و ۳۰ تن زخمی شدند. در میان شهدا دو کودک و یک زن نیز بودند.

مرکز مستند سوره با هدف آگاهی‌بخشی و نمایش روایت مردمی از شاهدان عینی حادثه، همزمان با فرارسیدن چهلم شهدای شاهچراغ، نخستین روایت مستند این حادثه را به تصویر کشیده است. عوامل «پاییز حرم» عبارتند از پژوهشگر و کارگردان: علی خسروی، تهیه‌کننده: مصطفی خیرپور، تصویربردار: محمد قلی‌زاده، صدابردار: مرتضی احمدی، تدوین: محمد ثقفی.  تهیه شده در مرکز مستند سوره.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار