آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۴۷۹۱۴

مصوبه سازمان ملل برای نابودی تسلیحات اتمی تل‌آویو

مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه‌ای را که از رژیم موقت صهیونیستی می‌خواهد تسلیحات اتمی خود را نابود کند، با ۱۴۹ رأی موافق تصویب کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، مجمع عمومی سازمان ملل شامگاه چهارشنبه قطعنامه‌ای را که از رژیم موقت صهیونیستی می‌خواهد تسلیحات اتمی خود را نابود کند، با ۱۴۹ رأی موافق و ۶ رأی مخالف تصویب کرد.

به‌جز نماینده تل‌آویو، نمایندگان آمریکا، کانادا، میکرونزی، پالائو و لیبریا به این قطعنامه رأی منفی دادند. همچنین ۲۷ کشور شامل اوکراین، هند و بسیاری از دولت‌های اروپایی به این قطعنامه رأی ممتنع دادند.

رژیم صهیونیستی یکی از نُه دولت دارنده سلاح اتمی در جهان و تنها دارنده تسلیحات هسته‌ای در منطقه غرب آسیاست که بر اساس گزارش ها، در زرادخانه خود بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ کلاهک اتمی را نگهداری می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار