کد خبر:۱۰۴۸۱۵۸

برگزاری مراسم عزاداری شهادت حضرت زهرا (ع) در اروپا

شیعیان کشور‌های بلژیک، هلند و سوئیس به مناسبت شهادت حضرت زهرا (ع) مجلس عزاداری را برگزار می‌کنند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از شبستان به مناسبت شهادت آغاز ایام فاطمیه، شیعیان و دوستداران اهل بیت (ع) آمستردام هلند مجلس عزاداری را به همین مناسبت ساعت ۱۸:۰۰ روز یکشنبه (۲۰ آذر) در منزل یکی از براداران شیعه هلند برگزار می‌کنند.

در این مراسم «شیخ محمد السلیس» از سخنرانان شیعه عربستان درباره مناقب و شخصیت و ویژگی‌های حضرت زهرا (ع) سخنرانی می‌کند و «حسام المیاحی» نیز در رثای شهادت ایشان به مرثیه سرایی می‌پردازد.

در همین حال، مرکز اسلامی فرهنگی «الغری» در انتورپ بلژیک مراسم عزاداری را به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا (ع) با حضور دوستداران اهل بیت عصمت و طهارت برگزار خواهد کرد. این مراسم ساعت ۱۹:۰۰ روز جمعه (۱۸ آذر) در مقر این مرکز برگزار می‌شود. سخنران این مراسم درباره مناقب و سیره زندگی این شخصیت و درباره مشکلات و مصاعب آن دوره زمانی سخنرانی خواهد کرد.

مرکز اسلامی و فرهنگی اهل بیت (ع) در اشلیرن زوریخ سوئیس نیز مراسم عزاداری شهادت حضرت زهرا (ع) ساعت ۱۹:۰۰ شنبه (۱۹ آذر) برگزار می‌کنند.

«حجت الاسلام حسن عسگری» نیز شخصیت و شهادت حضرت زهرا (ع) سخنرانی خواهد کرد.

تاریخ مشخصی برای سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) وجود ندارد، به همین دلیل مؤمنان هرساله به برپایی سالروز شهادت ایشان با اختلاف روایت‌ها اقدام می‌کنند. ایام فاطمیه براساس روایت بیش از ۱۰ تا ۱۵ قول است که سه قول آن مشهور است. اولین روایت، دهه اول گرفته می‌شود، پس از شهادت رسول الله (ص) مصادف با هشتم تا ۱۰ ربیع الثانی است. دومین روایت، دهه دوم است که مصادف با ۱۳ تا ۱۵ جمادی الاولی است و سومین روایت دهه سوم است که مصادف با یکم تا سه جمادی الآخر است که بیشتر مورد تاکید است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار