به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی، جلسه راهبردی شیلات کشور به ریاست دکتر سیدحسین حسینی، معاون وزیر جهاد کشاورزی و سازمان شی کشور و با حضور اعضای هیئت مدیره موسسه رازی برگزار میشود و مشکلات کشور در حوزه بیماریهای آبزیان و بهبود شرایط تولید واکسنهای درمانی آبزیان فکری قرار گرفت.
دکتر حسینی در حاشیه این بازدید با اشاره به موسسههای رازی گفت: مجموعه رازی افتخارآمیز برای کشور بوده و دارای پتانسیلی ویژه است و میتواند از این ویژگی متفاوت و متفاوت، همچنین دانش و تجربه بالای موجود در این موسسه، در زمینه. آبزیان نیز ورود کرده و بهرهمند خواهد شد.
وی افزود: موسسه رازی علاوه بر این که در حوزه دام و طیور تجربه زیادی دارد، امکانات آن با نیازهای سازمان شیلات در حوزه پایداری تولید منطبق است؛ بنابراین یک آزمایشگاه تخصصی تشخیص بیماریهای آبزیان به تشخیص بیماریهای نوظهور در این موسسه، کمک بزرگی به شیلات کشور است تا در سازمان با بیماریهای آبزیان به سرعت واکنش نشان دهد..
معاون وزیر جهاد کشاورزی، هدف از ایجاد این آزمایشگاه را برداشتن گامی و برای کمک به تولید آبزی پروران عنوان کرد و گفت: با راه اندازی و راه اندازی آزمایشگاه تخصصی تشخیص بیماریهای آبزیان، در کنار نظارتهای سازمان دامپزشکی، در حوزه مدیریت بهداشتی مانند. شیوههای دارویی به آبزیان، نوع درمان و استفاده از واکسن و مکملهای بهداشتی و ... به فعالان این صنعت کمک خواهد کرد..
سازمان شیلات کشور، تولید پایدار را مستلزم کنار هم قرار گرفتن مدیریت بهداشتی و فنی خواند و تاکید کرد: برای سرمایه گذاری در حوزه شیلات و تولید غذاهای سالم، باید بهره وری را از تشخیص و مدیریت بیماری تا کنترل و درمان بیماری افزایش دهید. به واقع تخت این کار در موسسه رازی ارائه شده است.
معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات کشور در این برنامه با همراهی رئیس موسسه رازی، از موزه روابط عمومی، ساختمان واکسنهای بی هوازی، ساختمان تحقیق، تشخیص و تولید و تولید بیماریهای طیور و ساختمان تصفیه و تولید سرمهای درمانی مارگزیدگی و عقرب زدگی موسسه رازی دیدن کرد.