به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، از دیروز تا امروز ۱۰ دی ماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۸۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۳۹ نفر از آنها بستری شدند. مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۶۱ هزار و ۱۴۰ نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون هفت میلیون ۳۳۶ هزار و ۱۴۶ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. ۹۰ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. تا کنون ۵۴ میلیون و ۷۶۵ هزار و ۲۹۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
تا کنون ۶۵ میلیون و ۱۵۲ هزار و ۴۸۰ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۵۶۳ هزار و ۲۷۶ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۴۰۵ هزار و ۶۲۱ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۱۲۱ هزار و ۳۷۷ دُز رسید.
براساس آخرین نقشه رنگبندی شهرستانهای کشور از ۹ دی، تعداد شهرهای با وضعیت قرمز همانند هفتههای گذشته صفر بوده است و تعداد شهرهای با وضعیت نارنجی از ۳ به ۴ شهر رسید همچنین تعداد شهرهای با وضعیت زرد به ۶۲ شهر کاهش و تعداد شهرهای با وضعیت آبی به ۳۸۲ شهر افزایش یافت.
به گزارش ایرنا، به گفته سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، با توجه به مشاهده موارد ابتلا به زیر سویههای جدید اومیکرون، تزریق واکسیناسیون مجدد برای افراد بالای ۱۸ سال که بیش از ۶ ماه از آخرین نوبت تزریق واکسن گذشته باشد، ضروری است.
عباس شیراوژن با اشاره به نکات جلسه امروز ستاد ملی کرونا، افزود: احتمال افزایش موارد بیماری کرونا در هفتههای آینده با توجه به گسترش بیماری در کشورهای منطقه، شرق آسیا و کشورهای اروپایی وجود دارد.
وی اظهارداشت: رعایت فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک در اماکن بسته و پر ازدحام به ویژه در مدارس و دانشگاهها مهم است و باید مراکز درمانی و تیمهای واکنش سریع برای شرایط احتمالی گسترش بیماری و تامین داروهای مورد نیاز آمادگی داشته باشند.
شیراوژن بر تشدید مراقبتهای مرزی در مرزهای زمینی، هوایی و دریایی، تشکیل کمیته ویژهای برای تأمین نیروهای انسانی مورد نیاز مراکز بهداشتی و درمانی با حضور دستگاههای مختلف تاکید کرد.