به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر محمدمهدی ناصحی، با بیان خلاصهای از اقدامات بیمه سلامت، اظهار کرد: نگاه ویژهای به موضوع بیمه در نظام سلامت وجود دارد که این موضوع میتواند تسهیل گر همکاری بیمهای در حوزه بین الملل باشد.
وی افزود: اقدامات لازم جهت بیمه کردن افراد خارجی که وارد کشور میشوند، بهره مندی و در اختیار گذاشتن تجربیات بیمهای کشورها، کمک به بیمه اتباع خارجی خصوصا اتباع افغانی با کمک سازمانهای بین المللی، صورت پذیرد.
وی تاکید کرد: از اتباعی که مقیم کشورمان هستند، فقط ۲۴۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه هستند و انتظار میرود با ایجاد ارتباط با سازمانهای بین المللی نظیر کمیساریای عالی پناهندگان بتوانیم به نحو بهتری اتباع را تحت پوشش بیمه در بیاوریم و همچنان با کمک سازمان بین المللی نظیر صندوق جمعیت ملل متحد و برنامه توسعه سازمان ملل بتوانیم به موضوع سالمندی بپردازیم.
دکتر ناصحی بیان کرد: گسترش همکاری دو جانبه با کشورهای هدف خصوصا کشور عمان مورد درخواست ما است.
در ادامه، دکتر محمدحسین نیکنام، دستیار ویژه وزیربهداشت و مدیر کل همکاریهای بین الملل، سازمان بیمه سلامت را از بخشهای موفق نظام سلامت برشمرد و آمادگی حوزه بین الملل را برای کمک به سازمان بیمه سلامت برای ایجاد ارتباطات بین المللی اعلام کرد.
وی ادامه داد: حوزههای همکاریهای بین المللی با بیمه سلامت باید اولویت بندی شود و همکاریها صورت پذیرد.
در پایان، دکتر ناصحی با تاکید بر همکاریهای بین المللی در حوزه بیمه سلامت، ابراز امیدواری کرد که این همکاریها باعث رشد بیمه سلامت شده و آوردههایی را برای کشورمان به ارمغان میآورد.