آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۳۱۵۸
سردبیر بخش فرانسوی المنار در گفتگو با دانشجو:

گروهک‎‌های تروریستی با حمایت‌های استعمارگر‌ها بوجود آمدند / مدرسه حاج قاسم همه گروه‌ها و اقلیت‌ها را متحد می‌کرد + فیلم

مزبوتی با اشاره به سنگ اندازی کشور‌هایی مانند آمریکا، انگلیس و فرانسه در منطقه غرب آسیا گفت: گروهک‎‌های تروریستی در نتایج حمایت‌های کشور‌های استعمارگر بوجود آمدند. تروریسم در منطقه، با عناوین اسلامی خود را نشان می‌دهد مثل داعش و القاعده.

لیلا مزبوتی سردبیر بخش فرانسوی المنار در گفتگو با دانشجو گفت: درحال حاضر دارم کتابی درباره نقش حاج قاسم در پیروزی عراق و لبنان و سوریه به زبان فرانسه می‌نویسم.

مزبوتی با اشاره به سنگ اندازی کشورهایی مانند آمریکا، انگلیس و فرانسه در منطقه غرب آسیا گفت: گروهک‎‌های تروریستی در نتایج حمایت‌های کشور‌های استعمارگر بوجود آمدند. تروریسم در منطقه، با عناوین اسلامی خود را نشان می‌دهد مثل داعش و القاعده.

سردبیر بخش فرانسوی المنار افزود: آموزش مبارزه با تروریسم در سوریه، لبنان و عراق و نیز در مبارزه با تروریسم در اسرائیل و اشغال لبنان در سال 2006 از مهم‌ترین اقدامات سپهبد شهید سلیمانی در منطقه است.

مزبوتی گفت: همین داعش باعث شد تا امریکا در شرق سوریه حضور پیدا کند. مدرسه حاج قاسم نوع برخورد با این گروهک‌ها را آموزش داد.حاج قاسم گوش و چشم رهبری بود و تمامی اوامر ایشان را مو به مو اجرا می‌کرد.

وی افزود: شهید سلیمانی به گروه‌ها و احزاب اعتماد می‌کرد و از حزب الله لبنان برای آموزش دادن به گروه‌های مردمی در عراق کمک میگرفت. ایشان افراط و زیاده روی در هیچ کاری نمیکرد. حاج قاسم پس از تشکیل نیروی قدس، کمک به آزادسازی جنوب لبنان کرد.

کد ویدیو

سردبیر بخش فرانسوی المنار در ادامه این مصاحبه گفت: استعمار از حربه‌هایی مثل اختلاف‌های قومیتی و اقلیتی استفاده میکند. استعمار اینان را تشویق به تجزیه طلبی میکند، مثل سوریه.

وی افزود: مدرسه حاج قاسم با همه‌ی گروه‌ها و اقلیت‌ها همراهی میکرد و آنان را متحد میکرد، این شیوه برخورد مانع پیروزی استعمار میشد.

مزبوتی گفتک سیاست خارجی ایران بر پایه حمایت از مظلومان و مستضعفان است. مردم لبنان به دوستی با مردم ایران و حزب الله لبنان افتخار میکنند.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار