آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۳۴۴۲

گفتگوی تلفنی اردوغان و زلنسکی درباره اوکراین

منابع خبری بامداد جمعه گزارش دادند، رئیس جمهور ترکیه در گفت وگوی تلفنی با همتای اوکراینی خود درباره آخرین تحولات کی‌یف صحبت کرده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه با «ولودیمیر زلنسکی» همتای اوکراینی خود درباره حمایت آنکارا از اوکراین در زمینه کمک‌های بشردوستانه، انرژی و انتقال غلات گفت وگو کرد.

بر اساس بیانیه‌ای که از سوی دفتر ارتباطات ریاست جمهوری ترکیه منتشر شد، اردوغان به زلنسکی گفت که ترکیه آماده است تا وظیفه تسهیل و میانجیگری را برای دستیابی به صلح پایدار بین روسیه و اوکراین بر عهده بگیرد.

وی بر ادامه تلاش‌های ترکیه برای تضمین تبادل اسرا بین طرف‌های روسی و اوکراینی تاکید کرد.

رئیس جمهور ترکیه در این تماس تلفنی تاکید کرده است که این کشور می‌تواند برای تسریع روند حل و فصل موضوع نیروگاه اتمی «زاپروژیا» مشارکت دیپلماتیک داشته باشد.

اردوغان پیش تر نیز با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه درباره موضوعات مختلفی از جمله اوکراین تلفنی صحبت کرده بود.

رئیس جمهور ترکیه در گذشته نیز به‌ عنوان میانجی روسیه و اوکراین عمل کرده است، از جمله میانجی‌گری توافقی با حمایت سازمان ملل که انسداد بنادر اوکراین را برای حمل غلات باز کرد.

اردوغان طی چند روز اخیر چندین بار با پوتین و زلنسکی تلفنی صحبت کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار