آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۴۵۵۴
کرملین:

مسکو اتهام ارسال بمب‌های خوشه‌ای برای اوکراین را بررسی می‌کند

سخنگوی کرملین امروز تأکید کرد: مسکو اتهام ارسال بمب‌های خوشه‌ای از ترکیه برای اوکراین را بررسی می‌کند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری تاس، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین امروز چهارشنبه اعلام کرد: گفتن اینکه آیا گزارش‌هایی مبنی بر ارسال تسلیحات خوشه‌ای از سوی ترکیه به اوکراین صحت دارند یا خیر، سخت است؛ اما مسکو از نزدیک اوضاع را بررسی می‌کند.

سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه در پاسخ به سوالی درباره ادعا‌هایی مبنی بر اینکه آنکارا از اکتبر گذشته بمب‌های خوشه‌ای برای کی یف می‌فرستد، ادامه داد: البته سخت است بگوییم که آیا این گزارش‌ها صحت دارند یا نه. شما می‌دانید که تعداد گزارش‌های جعلی از حجم اطلاعات واقعی بیشتر است. بنابراین، مطمئناً، ما از نزدیک همه این‌ها را زیر نظر داریم

«دیمیتری پسکوف» در ادامه افزود: روسیه به خوبی از تحویل پهپاد‌های بیرقدار ترکیه به اوکراین آگاه است. با این حال، آنکارا به عنوان عضو ناتو هم تعهداتی دارد و هم روابط دوجانبه خود را با سایر کشور‌ها حفظ می‌کند. ما روابط بسیار نزدیکی با ترکیه داریم که بر اساس منافع متقابل، درک متقابل، احترام متقابل و تمایل متقابل برای گفتگو در مورد چالش برانگیزترین موضوعات بنا شده است.

این در حالی است که نشریه فارین پالیسی پیش از این به نقل از نمایندگان آمریکا و اتحادیه اروپا اعلام کرده بود که ترکیه از نوامبر سال ۲۰۲۲ مهمات خوشه ایِ آمریکاییرا در اختیار اوکراین قرار داده است.

ترکیه تا کنون در این باره اظهارنظری نکرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار