کد خبر:۱۰۵۴۹۹۷
در منطقه «طمون»؛

انفجار بمب‌دستی در پایگاه آموزشی «تیپ کفیر»/ چهار نظامی رژیم صهیونیستی مجروح شدند

چهار نظامی رژیم صهیونیستی، سحرگاه امروز (یکشنبه)، در پی انفجار یک بمب‌دستی در پایگاه آموزشی «تیپ کفیر» در منطقه «طمون» (در مجاورت جنین) مجروح شدند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، چهار نظامی رژیم صهیونیستی، سحرگاه امروز (یکشنبه)، در پی انفجار یک بمب‌دستی در پایگاه آموزشی «تیپ کفیر» در منطقه «طمون» (در مجاورت جنین) مجروح شدند.

وبگاه عبری «مفزاک لایف» خبر داد که در پی انفجار نارنجک در پایگاه مذکور چهار نظامی زخمی شده‌اند و حال یکی از آن‌ها وخیم است.

این وبگاه عبری اضافه کرد یکی از نظامیان که حال او وخیم توصیف شد، با بالگرد به بیمارستان منتقل شد. مفزاک لایف ادعا کرد که یکی از نظامیان در حال بازی با نارنجک بوده و باعث انفجار در پایگاه می‌شود.

با این حال، وبگاه «فلسطین الیوم» اشاره کرد که سازمان سانسور رژیم صهیونیستی انتشار جزئیات بیشتر درباره این انفجار را که آن را «حادثه داخلی» خوانده، ممنوع کرده است.

این گزارش در حالی منتشر شده است که کانال ۷ تلویزیون رژیم صهیونیستی در تاریخ سیزدهم ماه جاری نیز از هلاکت یک نظامی صهیونیست خبر داده بود.

کانال ۷ تلویزیون رژیم صهیونیستی در تاریخ مذکور گزارش داده بود که تحقیقات درباره علت کشته شدن این نظامی صهیونیست آغاز شده و ارتش این رژیم هنوز به دلایل قطعی درباره کشته شدن این نظامی دست نیافته است.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرده بود این ظن وجود دارد که این نظامی با تیر نیرو‌های خودی به هلاکت رسیده باشد.  

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار