آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۶۱۴۵

آخرین درخواست سالیوان از رژیم صهیونیستی چه بود؟

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی از آخرین خواسته جیک سالیوان مشاور امنیت ملی آمریکا از کابینه این رژیم قبل از ترک اراضی اشغالی پرده برداشت.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی از آخرین خواسته جیک سالیوان مشاور امنیت ملی آمریکا از کابینه این رژیم قبل از ترک اراضی اشغالی پرده برداشت.

این شبکه بیان کرد که سالیوان از کابینه رژیم صهیونیستی خواسته از هرگونه اقدام یکجانبه‌ای که به نابودی راه حل تشکیل دو دولت منجر شود، اجتناب ورزد.

شبکه مذکور بیان کرد که تصمیم کابینه رژیم صهیونیستی به تخلیه شهرک صهیونیست‌نشین «اور حاییم» دقایقی پس از پایان سفر سالیوان به اراضی اشغالی اتخاذ شد.

دفتر نتانیاهو نیز در واکنش به اعلام تخلیه این شهرک عنوان کرد که کابینه تنها با ساخت شهرک‌هایی موافق است که به شیوه‌ای قانونی و با هماهنگی قبلی نخست وزیر و دیگر نهاد‌های امنیتی احداث شده باشند.

گفتنی است که شهرک‌نشینان اشغالگر صهیونیست روز جمعه گذشته کانکس‌هایی را با هدف احداث یک شهرک صهیونیست‌نشین جدید به اراضی فلسطینیان در جنوب شرق نابلس انتقال داده بودند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار