آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۶۵۸۹

کلیسای ارتُدوکس روسیه هتک حرمت قرآن کریم را غیرقابل قبول خواند

رئیس بخش روابط کلیسای ارتدوکس روسیه با جامعه و رسانه‌های گروهی، توهین اخیر به قرآن کریم در سوئد را محکوم و غیرقابل قبول خواند.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، رئیس بخش روابط کلیسای ارتدوکس روسیه با جامعه و رسانه‌های گروهی از توهین اخیر به قرآنکریم در سوئد شدیدا انتقاد کرد.

به گزارش خبرگزاری تاس، «ولادیمیر لگویدا» در کانال تلگرامی خود گفت: سوزاندن قرآن در نزدیکی سفارت ترکیه در سوئد اقدامی خرابکارانه و غیرقابل قبول است.

وی افزود: نباید به چیزی که برای دیگری مقدس است بی احترامی کرد. نباید به عنوان بخشی از مبارزه سیاسی از مرز‌های انسانیت عبور کرد و به مقدسات هتک حرمت کرد.

براساس گزارش تاس، جامعه مسلمانان روسیه نیز پیش از این این اقدام را محکوم کرده بود.

در پی هتک حرمت قرآن کریم در استکهلم، تظاهرات‌کنندگان خشمگین ترکیه‌ای، شامگاه شنبه، پرچم سوئد را مقابل کنسولگری این کشور در استانبول به آتش کشیدند.

رسانه‌های خبری روز شنبه از اهانت برخی گروه‌های افراطی به قرآن کریم و سوزاندن آن در برابر سفارت ترکیه در استکهلم پایتخت سوئد خبر دادند.

در همین ارتباط «اولا استرلینگ» سخنگوی پلیس سوئد اعتراف کرده است که چراغ سبز اهانت به قرآن کریم در مقابل سفارتخانه ترکیه در استکهلم را به یک گروه افراطی نشان داده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار