
کد خبر:۱۰۵۷۵۳۷
عبدی در گفتگو با دانشجو:
عملیات اخیر مقاومت در قدس، بزرگترین عملیات استشهادی طی ده سال اخیر بود + فیلم
کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی گفت:عملیاتی که دیشب توسط شهید علقم خیری رقم خورد، باید در امتداد موج جدید عملیاتهای شهادت طلبانهی جوانان فلسطینی تعریف شود.
علی عبدی، کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی در گفتگوو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو پیرامون عملیات اخیر مقاومت در قدس گفت:این عملیات را باید در ادامهی سلسله عملیاتهایی تلقی کرد که از ابتدای سال شمسی در رژیم صهیونیستی به جریان افتاده است. البته عملیاتهای گذشته در دولت لاپید و بنت رخ داده بود، اما این عملیات اولین عملیات در دولت نتانیاهو بوده است.
وی ادامه داد:این عملیات پاسخی به حملهی تروریستی یگان ویژه گارد اسرائیل در شب جمعه در اردوگاه جنین بود که در راستای سیاستهای اعلامی جدید وزیر امنیت فلسطین اشغالی رخ داده بود.
عبدی در پایان تصریح کرد:عملیاتی که دیشب توسط شهید علقم خیری رقم خورد را باید در امتداد موج جدید عملیاتهای شهادت طلبانهی جوانان فلسطینی دانست.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۱
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.