ايمان رزمندگان، دفاع مقدس را با ساير جنگهاي طول تاريخ اين سرزمين متمايز كرد
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از خرم آباد، در مراسم گراميداشت هفته دفاع مقدس كه سوم مهرماه با حضور استادان و كاركنان دانشگاه آزاد خرم آباد در اين دانشگاه برگزار شد، سردار محمد شاهرخي با بيان اينكه رزمندگان ما خداوند را حاضر و ناظر بر اعمال خود مي دانستند، تصريح كرد: عرفا پس از 70 سال سير در سلوك عرفان به مرحله اي مي رسند كه جز خدا چيزي را موثر نمي دانند؛ در حالي كه رزمنده 15 ساله ما در ابتداي زندگي خود به اين مقام مي رسيد.
وي يادآور شد: رشادت و دلاوري رزمندگان برخلاف فشارها و محروميت هاي كشورمان و با توجه به كمك هاي همه جانبه اي كه به رژيم بعث مي شد، به گونه اي بود كه حتي يك وجب از خاك ميهن را از دست ندادند.
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان انقلاب را هديه اي الهي دانست و تصريح كرد: شهدا برگردن تك تك ما حق دارند و اگر در نگهداري از امانتي كه به ما سپرده اند، سهل انگاري كنيم، فرداي قيامت بايد پاسخگوي آنان باشيم.
لازم به ذكر است، در اين مراسم كه با همت دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد خرم آباد و بسيج ادارات برگزار شد، از تعدادي از بسيجيان رزمنده هشت سال جنگ تحميلي اين دانشگاه با اهداي جوايزي تجليل شد./انتهاي پيام/