آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۹۶۴۰
در گفتگو با دانشجو؛

مینوخانی: حضور کارگردانان جوان در فجر امسال نقص نیست / به ثمر رسیدن تلاش‌های خانم عاج در سرهنگ ثریا + فیلم

مینو خانی کارشناس سینما با حضور در غرفه خبرگزاری دانشجو گفت: تفاوت جشنواره امسال با سال قبل این است که امسال اسامی بزرگ نداریم ولی این نقص نیست. حتی بهتر است پیشکسوتان استعفا بدهند و در کنار جوانان باشند.
میرجعفری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، مینو خانی منتقد و کارشناس سینما با حضور در غرفه خبرگزاری دانشجو با بیان اینکه تفاوت جشنواره امسال با سال قبل این است که امسال اسامی بزرگ نداریم ولی این نقص نیست و حتی بهتر است پیشکسوتان استعفا بدهند و در کنار جوانان باشند.

این منتقد سینما در ادامه با بیان اینکه اگر فیلم پیشکسوتان در کنار جوانان قرار می گرفت شاید فیلم جوانان دیده نمیشد گفت: حضور جوانان مغتنم است حتی اگر کارشان بد باشد چون باید آنها هم آزمون و خطا کنند.

وی در مورد فیلم‌‎های حاضر در جشنواره چهل و یکم فجر گفت: همه فیلم ها را به غیر از بچه زرنگ دیدم وبه نظرم یادگار جنوب کار بدی نبود.

خانی با تأکید براینه هیچکدام از کارگردانان امسال که در فجر حضور دارند با سینما بیگانه نیستند افزود: تلاشهای خانم عاج در سرهنگ ثریا به ثمر رسید و باید در مورد مجاهدین خلق کار زیاد ساخته شود و این فرقه منحوس را بشناسیم.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار