کد خبر:۱۰۶۰۷۳۳

درمان‌های ناباروری با کمک فناوران داخلی پیشرفته‌تر می‌شود

با هدف شناسایی چالش‌ها و نیاز‌های فناورانه در تولید محصولات درمان ناباروری؛ «گردهمایی مدیران مراکز درمانی با تولیدکنندگان محصولات حوزه درمان ناباروری» برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با هدف شناسایی چالش‌ها و نیاز‌های فناورانه در تولید محصولات درمان ناباروری؛ «گردهمایی مدیران مراکز درمانی با تولیدکنندگان محصولات حوزه درمان ناباروری» برگزار شد.

رویدادی که با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دبیرخانه حمایت از طرح‌های فناورانه خانواده و جوانی جمعیت برگزار شد و تولیدکنندگان این محصولات و بازیگران جامعه هدف در آن مشارکت داشتند.

در این جلسه امیرعلی حمیدیه دبیر ستاد علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی بر لزوم کار جمعی برای تحقق توسعه در کشور تاکید کرد و گفت: هدف نهایی این نوع گردهمایی‌ها پیشرفت در درمان است که استفاده هرچه بیشتر از محصولات ایرانی، اشتغال جوانان و افزایش کیفیت محصولات برای صادرات به خارج از کشور را نیز به همراه خواهد داشت.

وی افزود: رویارویی و آشنایی با چالش‌ها و فرصت‌های مسیر پیش روی هریک از طرفین درمانگر و تولیدکننده از اهداف مهم این گردهمایی ا‌ست. ستاد موظف به تسهیل‌گری در زمینه رفع موانع پیشرو است تا شرکت‌ها بتوانند مطالبات مراکز را برطرف کنند.

در ادامه این جلسه، سلطانی‌نژاد مدیر فناوری، تجاری سازی و بازار نیز به معرفی فعالیت‌های ستاد و اهداف بلندمدت و کوتاه‌مدت آن پرداخت و گزارشی از دستاوردها، خدمات و برنامه‌های آتی ستاد ارائه کرد. چالش‌های مطرح شده در این نشست نیز در حوزه «معرفی نیاز‌های مراکز درمان ناباروری»، «ضرورت ارتقای کیفیت محصولات تولیدی»، «چالش‌هایی که در استفاده از محصولات در درمان وجود دارد» و «پوشش نیازمندی‌های جدید همگام با مراکز درمان ناباروری بین‌المللی» بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار